banner388

Samsunlu bakanın mesajı var

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı

Samsunlu bakanın mesajı var

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı

18 Mayıs 2017 Perşembe 16:42
Samsunlu bakanın mesajı var

Bakan Kılıç yayınlamış olduğu mesajda ''Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, silah arkadaşları ve milli mücadele kahramanları ile birlikte bağımsızlık meşalesini Samsun'da yakmasının üzerinden tam 98 yıl geçti.
Samsun'daki bu meşalenin ışığında başlayan kutlu yürüyüş, Ankara'da 1923'te Cumhuriyetimizin kurulması ile hedefe varmıştır.
15 Temmuz 2016 tarihinde büyük bir ihanet ve darbe girişimi yaşanan ülkemizde, gençlerimiz, sınırları kanla çizilmiş kutlu emanete direnişin en ön safında yer almak suretiyle sahip çıkmıştır.
Gençlere olan inanç ve güvenimiz, 16 Nisan'da onları TBMM'ye götüren yasa teklifi ile sembolleşmiştir.

Böylece; Cumhuriyetin emanetçisi tayin ettiğiniz yükselen yeni nesil, Sayın Cumhurbaşkanımız ve Sayın Başbakanımızın destekleri ve aziz milletimizin teveccühü ile Gazi Meclisimizin çatısı altında hedeflerini gerçeğe dönüştürme imkânına sahip olmuştur.
98 yıl önce başlattığı bağımsızlık mücadelesi neticesinde bizlere Türkiye Cumhuriyeti'ni emanet bırakan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere; milli mücadele kahramanlarımızı ve tüm şehitlerimizi rahmet ve şükranla anıyor, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramımızın Türk gençliği şahsında tüm milletimize kutlu olmasını diliyorum.'' dedi
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.