banner388

Minik Selen Hayatını Kaybetti

Acı Hissetmediği İçin Kendine Zarar Veren 4 Yaşındaki Minik Selen Yaşamını Yitirdi

Minik Selen Hayatını Kaybetti

Acı Hissetmediği İçin Kendine Zarar Veren 4 Yaşındaki Minik Selen Yaşamını Yitirdi

27 Nisan 2016 Çarşamba 12:53
Minik Selen Hayatını Kaybetti

GÖZÜNÜ ÇIKARIP, BURNUNU VE DİŞLERİNİ PARÇALADI

13 aylıkken beyninde su toplanması sebebiyle götürüldüğü hastanede tümör teşhisi konulan, ardından 9 kez ameliyat edilen 4 yaşındaki Selen Özenç, ameliyatların ardından acı hissetmediği için gözünü çıkarıp, dişlerini ve burnunu parçalamıştı.
Minik Selen’in bedeni, yaşadığı rahatsızlığa daha fazla dayanamadı. Ailesi tarafından çağrılan ambulans ile hastaneye götürülmek istenen minik Selen, yolda hayatını kaybetti. 
 
9 KEZ AMELİYAT OLMUŞTU

Bursa'nın merkez Yıldırım ilçesinde yaşayan tarım işçisi Mehmet Özenç ve ev hanımı Nurdan Özenç çiftinin, üçüncü çocukları olan 4 yaşındaki Selen'in hastalığına çare bulunamıyordu.  2012 yılında sağlıklı olarak dünyaya gelen minik Selen, 13 aylık olana kadar herhangi bir sağlık sorunu yaşamadan normal hayatına devam etmişti. Gözlerinde kayma olan Selen bir anda rahatsızlanmıştı. Ailesi ayaklarının tutmadığını fark ettikleri küçük kızları Selen’i hemen Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne götürdü. Burada ameliyat edilen küçük kız, birkaç ay sonra evin sobasına değerek yandı. Bu olayın ardından minik Selen'in hiç acı hissetmediğini anlayan aile, çocuklarını tekrar doktora götürdü.

AMELİYAT SONRASI HİSSİZLEŞMEYE BAŞLADI

Beyin tümörü teşhisi koyulan Selen, hemen ameliyata alındı. Ameliyatın ardından durumu daha da kötüye giden küçük kız hissizleşmeye başladı. Kendi gözünü çıkaran, burnunu, dilini ve dişlerini parçalayan Selen, 9 kez ameliyat oldu. Çaresiz kalan aile her yolu denedi.

KENDİNE ZARAR VERMEMESİ İÇİN YATAĞA BAĞLADILAR

Son çare olarak minik Selen'i kendine zarar vermesin diye yatağa bağlamak zorunda kalan aile, küçük kızlarının hastalığına teşhis konulup tedavi edilmesini bekliyordu. Yaşadığı acılara daha fazla dayanamayan minik kız, geçtiğimiz günlerde rahatsızlanarak çağrılan ambulansla hastaneye götürülürken hayatını kaybetti.

Minik Selen, dün ikindi namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. 
 
 
Son Güncelleme: 27.04.2016 14:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.