banner388

Özgecan'ın Kız Kardeşinin Göz Yaşları

Adana'da Ağabeyi Tarafından, Kocasıyla Birlikte 2 Yaşındaki Kızının Yanında Öldürülen Özgecan Arslan'ın Ablasının Gözyaşları Yürekleri Dağladı

Özgecan'ın Kız Kardeşinin Göz Yaşları

Adana'da Ağabeyi Tarafından, Kocasıyla Birlikte 2 Yaşındaki Kızının Yanında Öldürülen Özgecan Arslan'ın Ablasının Gözyaşları Yürekleri Dağladı

27 Nisan 2016 Çarşamba 14:00
Özgecan'ın Kız Kardeşinin Göz Yaşları

AĞABEYİ KENDİSİNİ VE KOCASINI ÇOCUĞUNUN GÖZLERİ ÖNÜNDE ÖLDÜRDÜ

Adana’nın Seyhan ilçesine bağlı Yiloba Mahallesi'nde dün gece Doğukan Hüküm (34), kız kardeşi Özgecan Arslan (25) ile kocası Bekir Arslan'ı, çiftin 2 yaşındaki kızları Merve Arslan'ın ve kız kardeşi Özlem Hüküm'ün yanında tabanca ile vurarak öldürdü. 
 
KATİL ZANLISI YAKALANDI

Olaydan sonra 2 yaşındaki Merve'yi komşuları alırken, yakalanan katil zanlısı emniyette sorguya alındı. Karı kocanın cenazesi ise otopsi için adli tıp kurumu morguna kaldırıldı. Otopsisinin ardından cenazelerden önce Bekir Arslan'ın cenazesi yakınları tarafından gözyaşları içinde alındı. 
Özgecan Arslan'ın babası Hasan Arslan morgda gözyaşlarını tutamadı. Baba Arslan torunu 2 yaşındaki Merve Arslan'a sarılarak acısını hafifletmeye çalıştı. Daha sonra cenaze alınıp Asri Mezarlığı morguna götürüldü.
Bekir Arslan'ın cenazesi saat 16.30'da kargo uçağıyla Antalya'ya götürülüp toprağa verilecek.
Bekir Arslan'ın cenazesinin alınmasının ardından Özgecan Arslan'ın cenazesi için yakınları çağrıldı.

ÖZGECAN'IN ABLASI FERYAT ETTİ

Morga gelen Arslan'ın yakınları feryat edip gözyaşlarına boğuldu. Cenazenin alınması sırasında adli tıp bekleme salonundaki Özgecan Arslan'ın kız kardeşi Özlem Hüküm, pencereye gelerek göz yaşlarına boğuldu. Hüküm'ü yakınları zor sakinleştirdi. Özlem Hüküm, "Ablam seni kurtaramadım, beni öldürseydin, vay Özgecan vay" diye feryat etmesi yürekleri dağladı. Özlem Hüküm, morgdan çıkan cenaze aracının arkasından da bir süre ağıt yakarak ölmek istediğini dile getirdi.
Genç kadının cenazesi toprağa verilmek üzere Akkapı Mezarlığı'na götürüldü.

AĞABEY SORGUDA

Emniyette yapılan sorgulamada Doğukan Hüküm'ün eniştesinin uyuşturucu bağımlısı olduğu, bu nedenle kız kardeşinin eşini terk edip diğer kız kardeşinin yanına taşındığı, kendisinin 2003 yılında cinayet işlemekten cezaevine girdiği, olaydan 1 ay önce tahliye olduğu, kardeşinin eşinden ayrı olduğunu öğrenince barıştırmak istediği ancak evde eniştesinin kız kardeşine hakaret ettiği, bu nedenle çıkan kavgada hem kız kardeşini hem de eniştesini öldürdüğü, olayın namus meselesi olduğu açıklamalarında bulunduğu öğrenildi.

Zanlının sorgusunun ardından bugün adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.
 


 
Son Güncelleme: 15.05.2016 11:17
Anahtar Kelimeler:
CinayetAğabeyçocukAbla
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.