banner388

Kupada Beşiktaş Önde

Ziraat Türkiye Kupası son 16 karşılaşmasında Beşiktaş ile Fenerbahçe bu akşam karşı karşıya geliyor

Kupada Beşiktaş Önde

Ziraat Türkiye Kupası son 16 karşılaşmasında Beşiktaş ile Fenerbahçe bu akşam karşı karşıya geliyor

05 Şubat 2017 Pazar 13:02
Kupada Beşiktaş Önde

Süper Lig’e verilen arada Ziraat Türkiye Kupası maçları oynanırken heyecan kaldığı yerden artarak devam ediyor. Bu akşam Beşiktaş ile Fenerbahçe 20.30 da Vodafone Arena’da karşılaşacak.

Kupada Beşiktaş üstün

Türkiye Kupası statüsünde şimdiye kadar karşı karşıya gelen 2 takım arasındaki üstünlük siyah beyazlılarda. Şimdiye kadar 12 defa eşleşen iki takım 1 defa dördüncü tur, 3 kez finalde, 4 defada yarı ve çeyrek finallerde karşılaştı. Bunlardan 3’ünü Fenerbahçe, 9’nu ise Beşiktaş turu geçen taraf oldu. Siyah beyazlılar 30 gol atarken Fenerbahçe ise rakip kaleye 20 gol gönderdi.

342. Randevu

Şimdiye kadar toplamda 341 kez karşılaşan iki takım 93 yıllık rekabette 129 galibiyet Fenerbahçe alırken 123 galibiyeti de Beşiktaş elde etti. 89 maç ise beraberlikle sonuçlandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.