banner388

İstanbul Beykoz’da Silahlı Saldırı

Beykoz’da ünlü bir restoranda silahlı saldırı gerçekleşti

İstanbul Beykoz’da Silahlı Saldırı

Beykoz’da ünlü bir restoranda silahlı saldırı gerçekleşti

30 Ocak 2017 Pazartesi 17:11
İstanbul Beykoz’da Silahlı Saldırı

İstanbul Beykoz’da lüks bir restoranda gerçekleşen silahlı saldırıda  bilgiler  kesin olmamakla beraber 2 kişinin hayatını kaybettiği söylenirken 1 vatandaşında hayatını kaybettiği bilgilerine ulaşılıyor.
Olayın gelişimi ise 12 sene önce babasının vuran kişiyle restoranda karşılaşması sonucu saldırgan tarafından ateş açılmasıyla gerçekleşiyor. Bazı vatandaşların da yaralandığı öğrenilen olayda vurulan kişinin öldüğü bilgisi yer alıyor.
Görgü şahidi bir vatandaş, "Biz bir kafede oturuyorduk. Karşı restoranda silah sesleri duyduk. Vuran şahıs zannedersem oturdu. Sigarasını yaktı, suyunu içti, silahı masaya koydu. Polisin gelmesini bekledi. Vurulan kişiyi görmedik. Ambulanslar geldi, hastaneye kaldırıldılar" dedi.
Polisler incelemelere devam ediyor...

Son Güncelleme: 31.01.2017 10:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.