banner388

Fatsa’da 3.binada yıkılıyor

Ordu’nun Fatsa ilçesinde Cumhuriyet Meydanı’nda 3.binanın da yıkım işlemi bitti.

Fatsa’da 3.binada yıkılıyor

Ordu’nun Fatsa ilçesinde Cumhuriyet Meydanı’nda 3.binanın da yıkım işlemi bitti.

25 Temmuz 2017 Salı 16:38
Fatsa’da 3.binada yıkılıyor

Fatsa’da meydan yenileniyor. Yeni görünümü şimdiden kentli tarafından merak edilir bir hal aldı bile.

Cumhuriyet Meydanı'nda 3. binanın yıkımının tamamlandığını belirten Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan yaptığı açıklamada, "Cumhuriyet Meydanı'nda 2 tane yıkılacak binamız kaldı. Bir tanesi bizim kendi binamız, bir tanesi de taşınan bankanın olduğu bina. Bu binaların da yıkımına önümüzdeki günlerde başlanacak. 

Ben ilçemize desteklerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Enver Yılmaz ve ekibine bir kez daha teşekkür ediyorum. 2017 yılı Fatsa için yatırım yılı olacak demiştik. Ordu’nun prestij projelerinden biri olan Fatsa Cumhuriyet Meydanı Projemizde binaların yıkım işlemleri de bu manada devam ediyor. Cumhuriyet Meydanı'nda süreç bundan sonra daha hızlı ilerleyecek” dedi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.