banner388

Bu ilana bir bakan bir daha bakıyor

Bu ilana dönüp bir daha bakıyor. İçeriğinde “Şerefsizdir, gördüğünüz yerde suratına tükürün” yazısıyla bir erkeğin fotoğrafı bulunan ilan görenlere bir daha baktırdı.

Bu ilana bir bakan bir daha bakıyor

Bu ilana dönüp bir daha bakıyor. İçeriğinde “Şerefsizdir, gördüğünüz yerde suratına tükürün” yazısıyla bir erkeğin fotoğrafı bulunan ilan görenlere bir daha baktırdı.

31 Mayıs 2024 Cuma 14:21
Bu ilana bir bakan bir daha bakıyor

Adana’da kimin astığı belirsiz ilan görenleri şaşkına çevirdi. İçeriğinde “Şerefsizdir, gördüğünüz yerde suratına tükürün” yazısıyla bir erkeğin fotoğrafı bulunan ilan görenlere bir daha baktırdı. Merkez Seyhan ilçesine bağlı Yeni Mahallesi’nde birçok; çöp konteynırları, trafik ve aydınlatma direklerinde bulunan yazının kimin astığıysa gizliliğini koruyor.

"ALDATMA KONUSUNDA PROFESYONEL DESTEK ALABİLİRSİNİZ"

Bahsi geçen ilanda, araç plakasıyla “Alışkanlıkları: 2 kişiyi aynı anda idare edebiliyor.”, “Kızlara not: Böyle kişilerden uzak durun”, “Erkeklere not: Aldatma konusunda profesyonel destek alabilirsiniz” yazıları göze çarptı. Yazıyı gören vatandaşlar önce hayrete düştü, sonra fotoğrafını çekti; bazı vatandaşlar ise ilanı söktü. 

"ARKADAŞ GRUBUNDAN PAYLAŞACAĞIM"

Yoldan geçtiği esnada ilanı bir aydınlatma direğinde gören Ali Batuhan Okay adlı genç, “Görünce çok şaşırdım. Kimin yaptığını bilmiyorum ama Adana’nın insanı çok değişik. Her şeyi yaparlar. Yoldan geçiyordum, gördüm muhtemelen arkadaşları yapmıştır. Ben de fotoğrafını çektim, bizim arkadaş grubundan paylaşacağım” ifadelerini kullandı.

"YAZILANLAR DOĞRUYSA HAK ETMİŞ"

Hira Naz adlı genç bir kızsa ilanı gördüğünde önce şaşırdığını dile getirerek, “Görünce şaşırdım, hiç beklemiyordum. Kesinlikle aldatılmış olduğunu düşündüğüm bir kadın yapmıştır. Aslında üzüldüm ama ben de olsam ben de yapardım. Yazılanlar doğruysa hak etmiş. Gördüğüm yerde gerçekten suratına tüküreceğim” diye ekledi. 


 

Anahtar Kelimeler:
AdanaIlanAldatmaSeyhan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.