banner388

Beşiktaş’a Ceza Yolda

Ziraat Türkiye Kupası maçında yaşanan olaylar sonrasında siyah beyazlı kulübe ceza gelmesi bekleniyor

Beşiktaş’a Ceza Yolda

Ziraat Türkiye Kupası maçında yaşanan olaylar sonrasında siyah beyazlı kulübe ceza gelmesi bekleniyor

06 Şubat 2017 Pazartesi 12:11
Beşiktaş’a Ceza Yolda

Beşiktaş-Fenerbahçe maçın saha içerisinde yaşanan olaylar nedeniyle kulübe ceza gelmesi bekleniyor. Yapılan kötü tezahüratlar ve taraftarın sahaya girmesi sebebiyle siyah beyazlı kulübün profesyonel futbol disiplin kuruluna sevk edileceği yüksek bir ihtimal gibi konuşuluyor.

Hakem Ali Palabıyık’ın yönetimi saha da hem Beşiktaş’lı oyuncuları hem de taraftarları çileden çıkardı. Hakem raporunda durumun ne şekilde yer aldığı bilinmiyor ama Beşiktaş’a ceza geleceği kesin gözüyle bakılıyor.

Futbol disiplin talimatına göre Beşiktaş cezasını kupa statüsünde çekecek. Şöyle ki disiplin talimatının 99. Maddesi ‘’Seyircisiz oynama ve saha kapatma cezalarının infazında profesyonel lig ile Türkiye Kupası müsabakaları ayrı kategori sayılır ve cezalar kendi kategorilerinde infaz edilir’’ bilgisini içerisyor

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.