banner388

Aboubakar Şampiyon Yaptı

Beşiktaş’ın yıldız futbolcusu Vincent Aboubakar, Kamerun milli takımını şampiyonluğa taşıyan golü attı.

Aboubakar Şampiyon Yaptı

Beşiktaş’ın yıldız futbolcusu Vincent Aboubakar, Kamerun milli takımını şampiyonluğa taşıyan golü attı.

06 Şubat 2017 Pazartesi 11:27
Aboubakar Şampiyon Yaptı

31. Afrika Uluslar Kupası’nın finalinde Kamerun iler Mısır karşı karşıya geldi. Gabon’un başkenti Libreville kentindeki karşılaşmada şampiyonanın şu ana kadar ki en başarılı takımı olan Mısır’ı 2-1 yenerek şampiyonluğa uzandı.

Beşiktaş’ın Porto’dan kiraladığı yıldız futbolcusu Vincent Aboubakar, Kamerun milli takımının Mısır ile oynadığı final karşılaşmasında takımının galibiyeti getiren golünü kaydetti. Beşiktaş’ta sergilediği performansla akıllarda zaman zaman soru işaretleri bırakan oyuncu Afrika Kupası turnuvasında takımının şampiyonluk golünü attı.

Final karşılaşmasına kadar golü olmayan Aboubakar’ın final maçında kaydettiği gol, Kamerun milli takımının Afrika Uluslar Kupası’nda 5. şampiyonluğunu elde etmesini sağladı.

31. Afrika Uluslar Kupası’nın final karşılaşması aynı zamanda önceden Türkiye’de görev yapmış iki teknik adamı da karşı karşıya getirdi. 2011-2013 yıllarında Orduspor’u çalıştıran Hector Cuper Mısır’ı çalıştırırken, 2009-2010 sezonunda Trabzonspor’da görev yapan Hugo Broos da Kamerun’un başında şampiyonada mücadele etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.