banner388
banner390
banner410

Adanaspor maçına gerçekten istekli hırslı arzulu başladık ama sadece bu. Bal yapmayan arı gibiydik yeşil zeminde. Kim ne derse desin orta alanın akordu bozuk olunca istediğin kadar hırs ve arzun olsun bir müddet sonra sıfıra yaklaşıyor istek ve hırsın. İstediklerini saha içinde yapamayınca hakikaten topçunun oyundan kopması kaçınılmaz oluyor. Eğer rakip takımın ileri uçtaki adamları az akıllı olsalardı ki, her ataklarına yerinde müdaheleler de bulunan  ve oynadığı her hafta heyecanını yenen ve mevkisinin getirdiği tüm varyasyonları yapmaya çalışan Yunus Emre’yi alkışlıyorum.

İkinci yarıya doğru bir hamleyle, Melih OKUTAN,  Fofana  değişikliği ile başladık. Fofana ile birlikte baskılı olmaya başladık. Geçen maçlarda olduğu gibi bu maçta da güzel ve akıllı performans sergileyen Tomane,  Fofana ile birlikte 4. Bölgede etkili işler yapmaya başladılar. 62’ de ilk defa açıktan adama top kesen Soner’in  bu  asistini  ayağının içiyle müthiş bir plase ile gol yapan Tomane tüm övgüleri hak ediyor.

Erzurum ve Manisa spor maçlarında ki kıpırdanma, ikinci 45 de az da olsa bir tık daha arttı gibi. Bu kıpırdanmanın ve oyun sisteminin  Altınordu maçında daha fazla göze batarak seyredeceğimizi sanıyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.