Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, projeyle hem muhtarlık hizmetlerine erişimi kolaylaştırdıklarını hem de çocuklar ve gençler için sosyal alanlar oluşturduklarını söyledi. Başkan Sandıkçı, "Tekkiraz Mahallemizde atıl durumda bulunan eski okul binasını restore ederek mahalle muhtarlığı ve mahalle konağı olarak hizmete sunduk. Hemşehrilerimiz muhtarlık hizmetlerine kolay ulaşırken, çocuklarımız sosyal aktivitelerle bir araya geliyor. Alanı, yaşamı kolaylaştıran ve değer katan bir merkez haline getirdik" dedi.

A W578170 01 1199X800

Samsun’da 14 bin adet kaçak makaron ele geçirildi
Samsun’da 14 bin adet kaçak makaron ele geçirildi
İçeriği Görüntüle

Mahalle konağının çevre düzenlemesi ve çocuk oyun parkı çalışmalarının kısa süre içinde tamamlanacağını ifade eden Sandıkçı, sosyal yaşam alanlarını ilçeye kazandırmaya devam edeceklerini vurguladı.

A W578170 04 1199X800

Güvenli ve konforlu yollar devam ediyor

Tekkiraz Mahallesi’nde yapımı süren yol ve çevre düzenleme çalışmalarını da yerinde inceleyen Başkan Sandıkçı, "Canik’te güvenli ve konforlu ulaşım seferberliğimiz sürüyor. Merkez ve kırsal mahallelerimizde programlı ve eş zamanlı yürüttüğümüz yol çalışmalarımızla yeni yollar açarak ulaşım ağını güçlendiriyoruz" diye konuştu.

A W578170 03 1280X731

Programda AK Parti Canik İlçe Başkanı Muhammed Emin Duran da yer aldı.

A W578170 02 1199X800