banner388

Yapı Kredi müşterilerini uyardı

Yapı Kredi, son dönemde artan dolandırıcılık olaylarına karşı müşterilerini uyardı. Banka, yayınladığı mesajda ayrıntıları paylaştı.

Yapı Kredi müşterilerini uyardı

Yapı Kredi, son dönemde artan dolandırıcılık olaylarına karşı müşterilerini uyardı. Banka, yayınladığı mesajda ayrıntıları paylaştı.

26 Mayıs 2017 Cuma 20:19
Yapı Kredi müşterilerini uyardı

Yapı Kredi, yayınladığı mesaj ile kullanıcılarını uyardı. Yapılan uyarıda, son dönemde hesap-kart-komisyon ücretinin ya da sigorta bedelinin iade edileceği yada düşük faizli kredi verileceği iddialarıyla banka ismini kullanarak dolandırıcılık amacıyla gelen mesajlar ve aramalar ile kullanıcının kısa bilgilerini ve şifrelerini talep eden kişilere kesinlikle itibar edilmemesi gerektiği söylendi.

YAPI KREDİ'DEN YAPILAN UYARI

"Bankamız tarafından hiçbir koşul ve durumda müşterilerimiz aranarak, sözlü olarak şifre talep edilmemektedir. Dolayısıyla, sizi arayan ve şifrenizi paylaşmanızı isteyen kişilere cevap vermemenizi önemle rica ederiz.


Güvenliğiniz için cihazınızın uygulama marketi (Google Play, App Store, Windows Store, BlackBerry App World) dışındaki ortamlardan uygulama indirmeyiniz. Bankamıza ait mobil uygulamaları cihazınıza indirirken uygulama adının hemen altında "Yapı ve Kredi Bankası A.Ş." markasının bulunduğundan emin olunuz.


Sizlere Yapın Kredi dışında, SMS veya e-posta ile gönderilen yönlendirme linkleri, içerisinde zararlı yazılım içeren uygulamaların telefonunuza yüklenmesine ve şifre, kullanıcı parolası gibi bilgilerinizin kötü niyetli kişilerin eline geçmesine neden olabilir. Zararlı uygulamalardan korunmak için, cihaz ayarlarınızda bulunan; "market dışı uygulamaları yükle" ya da "bilinmeyen kaynaklardan uygulamaların yüklenmesine izin ver" gibi seçeneklerin işaretlenmemesini öneririz."

Anahtar Kelimeler:
Yapı Kredi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.