banner388

O marketten karşı dava kararı

Rekabet Kurumu'nun zincir marketlere verdiği 2.7 milyar TL para cezası sonrasında ünlü market zinciri Migros karşı dava kararı aldı.

O marketten karşı dava kararı

Rekabet Kurumu'nun zincir marketlere verdiği 2.7 milyar TL para cezası sonrasında ünlü market zinciri Migros karşı dava kararı aldı.

29 Ekim 2021 Cuma 23:25
O marketten karşı dava kararı

Rekabet Kurumu Migros'a 517,7 milyon TL vermişti. Buna karşılık Migros'tan bir açıklama yapıldı. 

Açıklamada, "Gerekçeli kararın tarafımıza tebliğini takiben, yasal haklarımız süresi içinde kullanılarak kararın iptali için dava açılacaktır" denildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Migros Ticaret A.Ş., faaliyetlerini dürüstlük ve güvenilirlik ilkelerine bağlı olarak her zaman kanunlara ve yasal düzenlemelere uygun şekilde sürdürmektedir. 67 yıldır koruduğumuz, müşterilerimize en kaliteli ürün ve hizmetleri en uygun fiyatlarla sunma irademiz kesintisiz devam edecektir."

Anahtar Kelimeler:
Fahiş Fiyat
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
gideceksiniz 2021-10-30 00:38:20

hehe ne güzel, tüik felan fistik kafasına göre rakamlar açıklıyor, merkez yıl sonu zart zurt beklenmektedir diyor, emin daği değiller!, sonra en baş başkan herşey fırlayınca, kalkıp marketlere cezayı yapıştırıyor, marketlerde bu parayı nerden ödücekler? tabiki fiyatları daha yukarı çekip, kaarlarını arttırıp ödüyecekler, kimden alıp ödüyecekler, tabiki vatandaşdan! işte sana yozlaşmiş bir sistemin dip ala hareket örneği!

Avatar
Vatandaş 2021-10-30 02:02:04

Tarlada 50 kuruş malum market zincirlerinde 10 lira boşa ağlamayın

Avatar
Akif 2021-10-30 19:54:25

Vatandaşa fahiş fiyatlarla ürün satarken iyi ortak sözleşme yapıp aynı sürede fiyat artırırken iyi ceza kötü helal olsun devlete devamida gelir inşAllah denetlemelerin