banner388

Elektrik faturalarında yeni dönem

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, yeni yılda vatandaşların cebini rahatlatacak uygulamalara geçileceğini duyurdu

Elektrik faturalarında yeni dönem

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, yeni yılda vatandaşların cebini rahatlatacak uygulamalara geçileceğini duyurdu

07 Aralık 2021 Salı 21:01
Elektrik faturalarında yeni dönem

Bakan Dönmez, "1 Ocak 2022 tarihi itibarıyla uygulamaya koyacağımız kademeli tarife uygulaması ile evinde elektriği az tüketen vatandaşlarımız daha az fatura ödeyeceklerdir." ifadelerini kullandı.

TRT PAYI VE ENERJİ FONU KALKIYOR

TRT payı ve Enerji Fonu'na değinen Bakan Dönmez, "2021-2026 yatırım döneminde 367 yerleşim yerine daha doğal gaz ulaştırılacak. Elektrik faturalarındaki TRT ve Enerji Fonu'nu da kaldırarak vatandaşlarımıza yıllık yaklaşık 3 milyar liralık bir destek vermiş olacağız." diye konuştu.

KADEMELİ TARİFE

Yeni yıl müjdesi veren Bakan Dönmez, "Ayrıca, 1 Ocak 2022 tarihi itibarıyla uygulamaya koyacağımız kademeli tarife uygulaması ile evinde elektriği az tüketen vatandaşlarımız daha az fatura ödeyeceklerdir." ifadelerini kullandı.

kaynak: Haberler.com

Son Güncelleme: 07.12.2021 21:11
Anahtar Kelimeler:
Elektrik FaturasıZam
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
trt 2021-12-08 08:23:11

trt payı ve elektrik fonu dediğiniz rakam 150 tl.lik faturada 1,5 tl. yapıyor.

Avatar
Cemalettin Ozcan 2021-12-08 12:11:03

Kaşıkla verirler Kepçe ile alırlar.
Biz inanmıyoruz inananlar AKP yi desteklemeye devam etsinler 20 Yıl sonunda Vatandaşı Ekmek.sogan ve benzin kuytuklarina mahkum ettiler.

Avatar
Terete payi 150tllik faturada 2021-12-10 17:49:34

Trt payini indireceginiz kdv indirin de vatandas indirim papildigininfarkina varsn utanmadan indirim yaptik diyehava atiyorsinuz yapdiginiz indirim bir ekmek bile almiyoramma unutmayinki gungelir keser doner sap doner birgun gelir bu milleti arkaniz bulamiyacak sinz bu milleti enflasyonun yuzfe oldugu bir memlekette yude yirmi birle mahkum ediyorsunuz sizlerfe ne vicfan kalmis nede insaf Allah fakir fukaranin yardimcisi olsun eskiden bu millet size cokguvenirdiama artik milletin umutlarini husrana ugrTtiniz ama insAllah bumillet aklini basini alirda dogru yolu gorur