banner388

Bağkur’dan yüksek maaş almanın formülü

Sosyal Güvenlik Uzmanı Erhan Nacar, söz konusu durumda yüksek maaş almanın ayrıntılarını anlattı.

Bağkur’dan yüksek maaş almanın formülü

Sosyal Güvenlik Uzmanı Erhan Nacar, söz konusu durumda yüksek maaş almanın ayrıntılarını anlattı.

07 Eylül 2017 Perşembe 11:45
Bağkur’dan yüksek maaş almanın formülü

Emekli maaşını yüksek ücret üzerinden almak isteyen kişiler, Sosyal Güvenlik Uzmanı Erhan Nacar’ın açıklamalarına kulak vermelerinde fayda var.

Ernah Nacar kişilerin 45 yaşından sonra Bağkur’a geçerek yüksek maaş alabileceklerini anlatırken şu ifadeleri kullanıyor.  

Bağkur’dan da vatandaşların yüksek maaş alabileceklerinin müjdesini verdi

Erhan Nacar‘’ “SGK, 30 Nisan 2008'den sonra pirim kazanç sistemini getirdiği için emekli aylıklarında bir düşme söz konusu. Oysa biz bugün diyoruz ki; 45 yaşında olan vatandaşımız, Bağ-Kur'a geçip 30 Nisan'dan sonra onların emekli maaşlarında artma söz konusu olması sebebiyle 45 yaşında sigortasını Bağ-Kur'dan açtıranlar, 15 yıl sonra SGK'nın emekli maaşlarından daha yüksek emekli maaş alacaklar. Emekli aylıklarında asgari ücretle çalışanlar, emekli oldukları halde çalışmaya devam ettikleri için aylıkların yüzde 3 kesildiğini herkes biliyor. Oysa bilmedikleri birşey var; vatandaşa asgari ücretten değil, daha yüksek ödüyorsa 2 bin ya da 2 bin 500'ün üzerindeyse bu sefer emekli aylıklarına yüzde 3 daha fazla ek gelir olur. Yüksek öderseniz yüksek emekli maaşı alırsınız” dedi.
 

Son Güncelleme: 07.09.2017 11:58
Anahtar Kelimeler:
EmekliBağkurYüksek Maaş
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.