banner388
banner390
banner410
banner408

Karadeniz’de feci kaza: 5 ölü

Bayram ziyareti için memleketlerine gelen araç Amasya’da 10 metrelik şarampole yuvarlandı. Kazada 5 kişi hayatını kaybetti. 

banner269

Karadeniz’de feci kaza: 5 ölü

Bayram ziyareti için memleketlerine gelen araç Amasya’da 10 metrelik şarampole yuvarlandı. Kazada 5 kişi hayatını kaybetti. 

02 Eylül 2017 Cumartesi 20:56
Karadeniz’de feci kaza: 5 ölü

Elde edilen bilgiye göre, İstanbul’dan memleketleri olan Tokat’a bayram ziyareti içi yola çıkan ailenin içindeki otomobil kaza yaparak 10 metrelik şarampole yuvarlandı. Kazada 5 kişi hayatını kaybetti. 

Hasan Basri Gedik (57) hâkimiyetindeki 34 LRZ 97 plakalı otomobil, Amasya - Turhal karayolu Yeşilöz köyü mevkiinde kontrolde çıktı. Kontrolden çıkan araç yaklaşık 10 metrelik şarampolden yuvarlandı.  Kazada sürücü Hasan Basri Gedik, Rabia (20) ve Zehra Gedik (55), Ahmet ile Fatma Al olay yerinde hayatını kaybetti.

Olay yerine çok sayıda ambulans ve güvenlik ekibi gönderildi. Yakınlarını telefon ile aradığı Hasan Basri Gedik ile Ahmet Al’ın telefonlarını güvenlik güçleri açtı. Kazayı haber alan yakınları olay yerine geldi. Olay yerine gelen yakınları cenazeleri görmek için feryat eti. Güvenlik güçleri cenazelerin yakınlarını sakinleştirmek için büyük çaba sarf etti. 
 

Son Güncelleme: 03.09.2017 18:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cemal 2017-09-02 21:27:19

Ölenlere Allah rahmet eylesin. Bugün Samsun merkezden Vezirköprü ye gittim. Aman yarabbi. Küçük araç sürücüleri o kadar kötü araç kullanıyorlar ki bu kazalar çok normal. Düz yolda frene basanlar mı dersiniz. Aracı şeridinde tutamayanlar mı dersiniz. Sollama yaparken yanından silme geçenler mi dersiniz. En sağdan en sola kavşağa dalanlar mı dersiniz. Aman yarabbi bu kadar eğitimsiz araç kullanmaktan trafik kurallarından bihaber şoför nasıl yetişmiş?