banner388

Düğün dönüşü hayatını kaybetti

Gümüşhane’de meydana gelen kazada 20 metre yüksekten uçan aracın şoförü hayatını kaybetti. 

Düğün dönüşü hayatını kaybetti

Gümüşhane’de meydana gelen kazada 20 metre yüksekten uçan aracın şoförü hayatını kaybetti. 

08 Eylül 2017 Cuma 23:58
Düğün dönüşü hayatını kaybetti

Kaza, Gümüşhane Türkmenler Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Düğün sonrası evine dönmek için 28 TK 722 plakalı aracına binerek evine dönmek için yola çıkan 53 yaşındaki Ali Soydaş, 20 metrelik istinat duvarından düştü ve hayatını kaybetti. 

Elde edilen bilgiye göre, Ali Soydaş evine dönerken park halinde bulunan 59 FL 872 plakalı araca çarptı. Çarpmanın etkisi ile kontrolden çıkan araç 20 metrelik istinat duvarından düştü. Olay derhal yetkililere bildirildi. Olay yerine Gümüşhane Belediyesi İtfaiye ekipleri, sağlık ekipleri ve İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) kurtarma ekipleri sevk edildi.

Araç içerisine sıkışan Ali Soydaş çalışmalar sonucunda araç içerisinden çıkartılarak ambulans ile Gümüşhane Devlet Hastanesi’ne kaldırılan sürücü burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. 
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.