banner388
banner390
banner410

Şahsen ben Türkiye Cumhuriyeti'nin bir vatandaşı olarak isterdim ki; benim Devlet Başkanım belediye seçimlerinde tarafsız olabilsin, Eyvallah, belki tam tarafsız olamaz ama en azından şunu Söyleyebilecek kadar cesaretli ve tarafsız olabilmeliydi. Objektif baka bilmeli ve gerçekci olmalıydı.

Sayın Devlet Başkanı diyebilmeliydi ki, Eyvallah sevgili vatandaşlarım, benim partime teveccüh buyurursanız benim baş tacım sınız ama başka Parti'den seçtikleriniz de mutlaka benim devletimin beldelerinin ilçelerinin illerinin belediye başkanları olacaktır. Ama tabi Gönül ister ki, siz benim partimi tercih edin ne kadar da cumhurbaşkanı ve devlet başkanı olsam da, ben, AK Parti'nin de kurucu başkanıyım ve sizin takdirinizle de defalarca seçildim. Cumhurbaşkanımız, bunu söylemiş olsaydı emin olun, Ne İstanbul'u kaybederdi ne Ankara'yı kaybederdi ne de diğer büyük şehirleri kaybederdi. Bence, bu milletin beklediği de Sayın Devlet başkanından buydu. Ama bu olmadı devlet başkanımız Meydan Meydan gezerek belediye başkanlarının seviyesinde siyaset yaptı, politika yaptı bunu halkımız Sayın cumhurbaşkanına yakıştıramadı. Bence halkımız haklı. Sert politikayı, kavgacı politikayı, populist politikayı artık halkımız istemiyor. Bugünkü politikadan memnun değil halkımız. Onun için, AK Parti ve AK Parti'yi temsil edenler şapkalarını önüne koyup iki sefer daha düşünmeleri lazım. Sert politikanın kimseye yararı olmadı. Bence belediye başkanlarının seviyesinde politika yapmak bir devlet başkanına yakışmıyor. Açık - açık ve Mertçe söylüyorum bunu. Yine, kendi tarafını tutsaydı, yine kendi partisinden seçilen başkanlarına daha çok yardım etseydi, daha çok yardım ve destek sağlasaydı, halka bunu bir şekilde anlatabilirler di. Bunu gizli kapalı da yapabilirlerdi. Ancak, kendi partilerinin haricinde seçilenleri bu kadar dışlamak AK Parti'ye hiçbir yarar sağlamayacaktır. Mızrağın çuvala sığmayacağını, yaşayacağız ve göreceğiz.

Şunu da kabul etmek lazım ki, yapılan yanlış siyaset gerçekten bir lider doğurdu. Kim, ne derse desin artık, Cumhuriyet Halk Partisi öncelikli bütün Türkiye kabul etmelidir ki, ki bir İmamoğlu gerçeği var. 

Biz Türk milleti olarak, her şeye rağmen itidalli olacağız, sağduyulu olacağız ve Sabrımızı hiçbir zaman elden bırakmayacağız, sabırlı olacağız ve unutmayacağız başka Türkiye yok.

Şerif Yılmaz.                  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
K. Gök 2019-04-12 12:53:53

İstanbuluda vermezler, Ankarayıda tekrar seçim derler. Ama bilsinlerki asla kazanamazlar.

Avatar
Melek Güneş 2019-04-12 13:03:59

Ak parti daha oy beklemesin. Bu kadar haksızlık olmaz

Avatar
Fahrettin Kumaşoğlu 2019-04-13 12:38:09

Abim ne derseniz diyin tek gerçek Ak parti düşüyor. Bu düşüşte devam edecektir.

Avatar
Kadir Karayün 2019-04-13 15:04:06

Abiciğim sağ olasın. eline yüreğine sağlık

Avatar
Agah Sağlamoğlu 2019-04-13 15:12:45

Her şey bir yana bu iğrençliktir. Kazananların hakkını vermiyorlar. Bu resmen utanç verici.

Avatar
Meral Kayıkcı 2019-04-13 15:22:05

Öz değerlerinden uzaklaşmış bir millet yapılanları hak etmiş millettir. size gelince her yol mubah başkasına her şey yasak. Allah islah etsin ne diyelim. Sadece Allah deyip yAllaha inanmak günahların en büyüğüdür.

Avatar
S. Kara 2019-04-13 15:28:24

Allah var gam yok Şerif bey gardasim elbet o planını yapmıştır kula kulun hakkını yedirmez... hepimiz zamanında şahittik bunlara ama şükür ki temiz kalanlardan olmuşuz namerte boyun egmemisiz elhamdülillah

Avatar
Bayram Alaçam 2019-04-13 15:31:32

İstanbul.
Oy sayımı artık kabak tadı vermeye başladı. Bu yaşıma geldim. Böyle bir seçim görmedim! Bu ülke bu olanları haketmiyor!