banner388
banner390
banner410

Elinde Türk bayrağı, gözlerinde yaşlarla stada gelen taraftarlar, maçtan önce, şehit olan 34 vatan evladına gereken saygı ve sevgiyi yürekleriyle birlikte gösterdiler… 
Bu hafta statta bulunan 23.035 SAMSUN SPOR sevdalısı, maçın ilk dakikalarından itibaren, hırslı, arzulu, istekli bir takım gördüler. Ama sadece bu,  Zaten bu istek arzu ve hırs, 6. Dakikada Guido’yla  karşılığını buldu ( 1 – 0 ).. Ercan’ın ön liberoda verimsizliğini, orta alanın Kubilay’ın oynayayım mı, oynamayayım mı, koşayım mı, koşmayayım mı tercihlerine kalmış, savunmanın solunda ki arkadaşın ne iş yaptığını sorguladığımız anda dakika 23 de İnegöl sporlu Cengiz dört defans adamının arasında topu filelerimize gönderdi. ( 1 – 1 ) Ama içine Messi kaçmış  Caner’in hırsını, Burak ÇALIK’ın tecrübesi ve Guido’nun  son vuruşu gol olunca ( 2 – 1 )…31 de tecrübe (B.ÇALIK) bir kez daha sahne alıp durum 3 – 1 yapınca rakip biraz daha kabullendi mağlubiyeti.. İkinci yarı da daha temkinli dikkatli ve kontrollü bir SAMSU SPOR vardı sahada..  Bu dakikalarda sanırım maçı izleyenlerin gözleri Kubilay’ın umarsızca ve isteksiz oyununu takip etti.. 66 da yerini Bahattin KÖSE’ye bırakınca taraftar zoraki alkışladı Kubilay’ı… 65 nci dakikadan sonrada  şirinler taraftar gurubu hariç, statta  adeta gürültü  kirliliği yapan diğer taraftar grupları bir olup tek ses olunca, bu dakikadan sonra statta olduğumuzu farkettik.  86. Dakikada da  Bahattin son noktayı koyduğunda, Manisa’nın mağlup olduğu ve puan farkının 7 den ona çıktığını öğrenince, sanırım stattaki tüm taraftarlar da benim gibi evlerine hüzünlü ama  biraz da neşeli gittiler….

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.