banner388
banner390
banner410
banner408

Whatsapp'ın Bu Özelliğini Çok Seveceksiniz

WhatsApp son zamanlarda eklediği yeni özelliklerine bir yenisini daha ekledi. Yazı karakteriyle ilgili bu değişklik sizin çok işinize yarayacak

banner269

Whatsapp'ın Bu Özelliğini Çok Seveceksiniz

WhatsApp son zamanlarda eklediği yeni özelliklerine bir yenisini daha ekledi. Yazı karakteriyle ilgili bu değişklik sizin çok işinize yarayacak

09 Mayıs 2016 Pazartesi 12:02
Whatsapp'ın Bu Özelliğini Çok Seveceksiniz
Günümüzün en popüler mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp'a son zamanlarda gelen yeni özelliklerine bir güncelleme ile yenisini kattı. Artık WhatsApp üzerinden atacağınız mesajlarınızdaki yazıları özel karakterlerle belirginleştirebilecek, dilerseniz kalın, italik veya üstü çizili gibi özelliklerle farklılık yaratabileceksiniz.

Yazı karakterindeki değişiklik bakın nasıl yapılıyor.
Bunu özelliği kullanmak için ise bir buton eklememiş olan WhatsApp'ta kelimeyi kalın yapabilmek için başına ve sonuna birer yıldız işareti (*örnek*) eklemeniz yeterli olacak. İtalik, yani eğik kelimeler kullanmak için ise aynı şekilde iki alt çizgi arasına almanız _örnek_ gerekli. Üstü çizili yazmak isterseniz eğer, kelimeleri tilde dediğimiz dalgalı çizgi işaretiyle ~örnek~ yazmanız yeterli olacak.

Güncelleme ayrıca tüm cihazlara yeni mesajları gelen bildirim üzerinden yanıtlamanızı sağlayan hızlı cevap özelliğini de ekledi. Bunun yanında birden fazla sohbeti eş zamanlı arşivleme, silme, sessize alma gibi özelliklerin de eklediği WhatsApp'ta sohbet anında hızlı kameraya dokunarak anında fotoğraf ya da video çekebilir, ya da isterseniz galeriden fotoğraf veya video seçip gönderebileceksiniz. Ayriyeten düz renklerden oluşan yeni sohbet duvar kağıtlarını da kullanabilirsiniz.
Şimdilik sadece Android cihazlarına gelen güncelleme, kısa süre içinde iOS cihazlarına ve Windows Phone'a da gelmesi beklenmekte.
 
Son Güncelleme: 09.05.2016 17:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.