banner388

Samsun'da eşinin silahlı saldırısına uğrayan polis hayatını kaybetti

Samsun'da eşinin silahlı saldırısına uğrayan polis hayatını kaybetti

15 Temmuz 2021 Perşembe 23:09
Samsun'da eşinin silahlı saldırısına uğrayan polis hayatını kaybetti

Samsun'da evlerinde eşinin silahlı saldırısına uğrayan polis memuru ambulansla hastaneye kaldırılmak istenirken hayatını kaybetti.

Samsun'un Tekkeköy ilçesi 19 Mayıs Mahallesi Hacı Ali Ekinci Bulvarı'nda meydana gelen olaydan edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğü'nde görevli 31 yaşındaki polis memuru Emrullah Ç. evlerinde aralarında tartışma çıkan eşi Yasemin Ç.'nin silahlı saldırısına uğradı. 4 yerinden vurulan polis memuru Emrullah Ç. kendini evlerinin birinci katındaki balkondan aşağı atarak kaçmak istedi. Yüzüstü düşen yaralı polis kanlar içinde kaldı. Bu sırada balkona çıkan Yasemin Ç., "Bunu hak etmişti" diye bağırdı. Devire gezen polis ekipleri tarafından fark edilen Emrullah Ç., 112 ekipleri tarafından ambulansla özel bir hastaneye kaldırıldı. Emrullah Ç.'nin hastaneye geldiğinde hayatını kaybettiği tespit edildi. Karayolları Müdürlüğünde memur olarak çalıştığı öğrenilen Yasemin Ç. ise polis tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandaş 2021-07-16 00:50:06

demekki para huzur değilmiş, millet kıt kanaat gecinirken bunlar çift memur maaşı, kaymak tabakanın bu hallerine akıl ermiyor

Avatar
atakumlu 2021-07-16 11:28:23

polisimize Allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum.

Avatar
Halil İbrahim Kuruçay 2021-07-16 20:04:52

Bu yapılan bir kadına yapılmış olsa adamı gece gündüz deşifre edersiniz erkeğe yapılınca ses çıkmıyor yazıklar olsun

Avatar
Münhasır bölge 2021-07-17 08:12:27

Çok üzücü bir olay,kadıncağız çok genç ve güzel,üstelik memurmuş.ne oldu acaba? Son zamanlarda polislerde aile içi şiddet arttı.polislik zor bir meslek ve çok ciddi eğitim süreci gerektiriyor. Gelir kaygısıyla yapılabilecek bir meslek değil

Avatar
ÇETİN 2021-07-17 10:10:55

Polis kardeşimizi Allah rahmet eylesin..mevlam yakınlarına sabırlar versin..