banner388

Kalorifer Kazanı Patladı

Milas’ta meydana gelen olayda bir kalorifer kazan dairesinde çıkan yangın çevre sakinlerine zor anlar yaşattı.

Kalorifer Kazanı Patladı

Milas’ta meydana gelen olayda bir kalorifer kazan dairesinde çıkan yangın çevre sakinlerine zor anlar yaşattı.

28 Aralık 2016 Çarşamba 10:11
Kalorifer Kazanı Patladı
Milas’ta bir kalorifer kazan dairesinde çıkan yangın çevredeki vatandaşlara zor anlar yaşattı. Vatandaşlar, denetim yetersizliğinin hava kirliliğinin yanı sıra büyük facialara da yol açabileceği görüşünde.

Halil Bey Bulvarı’nda bir apartmanın kazan dairesinde meydana gelen yangın çevredekilere zor anlar yaşattı.

Apartmanın bodrum katından duman yükseldiğini gören vatandaşlar durumu, itfaiye ekiplerine haber verdi. Hızla olay yerine gelen ekipler kalorifer kazanı ve bacayı etkileyen yangının tehlike içermediğini belirledi. Yükselen yoğun duman çevredekilerin korku dolu anlar yaşamasına neden oldu. Aynı zamanda hava kirliliği nedeniyle Milas Belediyesinin ve Hıfzısıhha Kurulunun denetimine tabi olması gerektiğini bilen vatandaşlar, durumu telefonla zabıta görevlilerine bildirdi. Zabıta görevlilerinden ters yanıtlar alan vatandaşlar duruma tepki gösterdi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.