banner388

Firarın Böylesi

Adana'nın Kozan İlçesinde Uyuşturucu Ticareti Suçundan Yakalanan Bir Kişi, Uyuşturucu Maddelerin Yerini Göstermek İçin Götürüldüğü Ormanlık Alanda Jandarmanın Elinden Kaçarak Firar Etti

Firarın Böylesi

Adana'nın Kozan İlçesinde Uyuşturucu Ticareti Suçundan Yakalanan Bir Kişi, Uyuşturucu Maddelerin Yerini Göstermek İçin Götürüldüğü Ormanlık Alanda Jandarmanın Elinden Kaçarak Firar Etti

19 Mayıs 2016 Perşembe 13:54
Firarın Böylesi

Alınan bilgiye göre, geçen hafta içinde Adana yolu Deliçay Köprüsü civarına gelen Kürşat T. (24) polisi arayarak, "Yanımda 16 kilogram esrar maddesi var gelin bunları teslim alın" dedi.
Şahsın yanına gelen polis esrar maddesine el koydu ve kendisini de gözaltına aldı. Kürşat T. ifadesinde, “Bu esrar maddeleri N.Ö.’ye ait bana da bunların başında dur bunları bir araç gelip senden teslim alacak dedi. Bu esrarların vatandaşlara zarar verdiğini bildiğim için vicdan azabı çekmemek için polis arayarak ihbar ettim” dedi.

BİRÇOK SUÇTAN SABIKASI VAR

Emniyet müdürlüğüne götürülmüş olan Kürşat T.’nin yapılan GBT sorgusunda birçok suçtan sabıkasının olduğu ve hakkında yakalama kararının olduğu ortaya çıktı.
Kürşat T., çıkarıldığı mahkemece tutuklanmasından sonra sağlık raporu için götürülmüş olduğu Kozan Devlet Hastanesi'nde polisin elinden kaçtı. Kürşat T., aynı gün içinde sabaha karşı Feke ilçesi girişinde yakalandıktan sonra Kozan M Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderildi. Kürşat T., cezaevine girdikten sonra savcılığa, birçok yerde esrar maddesi olduğunu, yerini göstermek istediğini bildirdi. Cumhuriyet Savcılığı Kürşat T.’yi cezaevinden alarak bir komutan ve 4 jandarma beraberliğinde Kozan’a bağlı Karanebili Mahallesi Savruk Yaylası mevkine götürdü. Burada araçtan indirilen Kürşat T.,  'torbaların içerisinde toprağa gömülü esrar maddesi var' diyerek yer göstermeye başladı. Asker ile Kürşat T. kelepçeli bir şekilde diğer askerlerin arasında yürümesi esnasında, kayalık bir alanda uçurumun kenarına 'esrar şurada' diyerek o yöne doğru hareket etti.

UÇURUMDAN AŞAĞI ATLADI

Kürşat T. ani bir refleksle yanında bulunan kollarından kelepçeli olan asker ile birlikte uçurumdan aşağı düştü. Havanın puslu olmasını da fırsat bilmiş olan Kürşat T. kolundaki kelepçeyi çıkararak kaçtı ve izini kaybettirdi. Askerle aşağı indiklerinde askerin yaralı Kürşat T.’nin ise kaçmış olduğunu fark ettiler. Askerler etrafı aramalarına rağmen Kürşat T.’nin izine rastlayamadı. Yaralı askeri alan diğer arkadaşları Kozan Devlet Hastanesi'ne götürdü. Yaralı askerin vücudunun çeşitli bölgelerinden yaralandığı ve tedavisinin ardından taburcu edildiği öğrenildi. Kozan İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ve Kozan Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin hem ilçe merkezinde hem de kırsal mahallelerde kaçan tutukluyu bulmak amacıyla yoğun bir çalışma başlattı.
 

Son Güncelleme: 07.06.2016 16:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.