banner388

5 Yaşındaki Oğlunu Öldürdü

Kartal'da konfeksiyon ile uğraşan 40 yaşındaki baba, 5 yaşındaki oğlunu boğarak öldürdü.

5 Yaşındaki Oğlunu Öldürdü

Kartal'da konfeksiyon ile uğraşan 40 yaşındaki baba, 5 yaşındaki oğlunu boğarak öldürdü.

19 Mayıs 2016 Perşembe 14:03
5 Yaşındaki Oğlunu Öldürdü

Kartal'da bulunan Cumhuriyet Mahallesi Şehit Cihan Kızıltaş Sokak’ta 11 numaralı binanın çatı katında meydana gelen olayda edinilen bilgilere göre, eşi Duygu T. ile 2 aydır ayrı yaşayan konfeksiyon işçisi Yıldırım T. (40), polisi arayarak oğlunu öldürdüğünü söyledi. İhbar üzerine olay yerine giden polis ekipleri içeriye girdiklerinde, 5 yaşındaki Çağatay T.'nin cansız bedeni bulundu. Polis, oğlunu öldürdükten sonra bileklerini keserek intihara kalkışan babayı ise kanlar içinde yerde yatarken buldu. Alkol aldığı iddia edilen Yıldırım T., olay yerine gelen ambulans ile hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Babası tarafınsan öldürülen minik çocuğun cansız bedeni ise savcı tarafından yapılan incelemenin ardından morga kaldırıldı.
Yıldırım T.'nin yaklaşık 2 ay önce kalp krizi geçirdiğini söyleyen mahalle sakinleri “Kendisi konfeksiyonlara fason iş yapıyordu. Eşi ile aralarında sorunlar vardı ve 2 aydır evden ayrıydı. Kendisi oğlu ile birlikte kalıyordu. 2 ay önce kalp krizi geçirdi ve hastaneye yattı” açıklamasında bulundu.
 
 

Son Güncelleme: 07.06.2016 16:15
Anahtar Kelimeler:
İntiharBabaAlkolOğul
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.