banner388

FETÖ davasında karar

15 Temmuz darbe girişimine ilişkin sürdürülen soruşturma ve mahkemeden tutuklu 13 asker hakkında karar çıktı.

FETÖ davasında karar

15 Temmuz darbe girişimine ilişkin sürdürülen soruşturma ve mahkemeden tutuklu 13 asker hakkında karar çıktı.

07 Eylül 2017 Perşembe 22:24
FETÖ davasında karar

İslahiye 106. Topçu Alay Komutanlığında görevli askerlerin yargılandığı mahkemeden karar çıktı. Tutuklu bulunan ve davaları süren 13 asker hakkında karar verildi. Karara göre 9 asker için ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılırken, 4’ü hakkında beraat kararı verildi.  

Konu ile ilişkili olarak açıklama yapan Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığınca: "Gaziantep 7. Ağır Ceza Mahkemesi’nce yargılanan ve kamuoyunda İslahiye 106. Topçu Alay Komutanlığı’nda görev yapan askerler olarak bilinen tutuklu 13 sanıktan 9'u hakkında Anayasayı İhlal suçundan TCK 309. maddesi gereğince ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasıyla cezalandırılmaları kararı, tutuklu 4 sanık ile tutuksuz 22 sanık olmak üzere toplam 26 sanık hakkında beraat kararı verilmiştir” ifadelerini kullandı. 
 

Son Güncelleme: 08.09.2017 10:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.