banner388

ev yangını dron ile görüntülendi

TOKAT'TA ÇATI YANGINI KORKUTTU.

ev yangını dron ile görüntülendi

TOKAT'TA ÇATI YANGINI KORKUTTU.

02 Nisan 2024 Salı 21:39
ev yangını dron ile görüntülendi

Tokat’ın Erbaa ilçesinde bir evin çatısında yangın çıktı. İtfaiyenin müdahalesiyle yangın yan binalara sıçramadan söndürülürken, alevler dron ile görüntülendi.

Fevzi Paşa Mahallesi Erek Caddesi üzerinde bulunan Durmuş Korucu’ya ait binanın çatı katında bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Çatıdan duman çıktığını gören vatandaşlar durumu 112 acil durum çağrı merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri gönderildi. Alevler kısa sürede bacayı sardı. Yangın dron ile havadan görüntülendi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın yan binalara sıçramadan söndürüldü. Yangın esnasında teras katta kimsenin olmaması olası faciayı önledi. Yangının bina altında bulunan fırının bacasından çıktığı tahmin ediliyor. Yangınla ilgili inceleme başlatıldı.

Son Güncelleme: 02.04.2024 22:21
Anahtar Kelimeler:
Tokat
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.