banner388

Akdeniz alev alev!

Mersin'e bağlı Erdemli ilçesinde meydana gelen yangın şiddetli fırtına nedeniyle söndürülemiyor.

Akdeniz alev alev!

Mersin'e bağlı Erdemli ilçesinde meydana gelen yangın şiddetli fırtına nedeniyle söndürülemiyor.

23 Eylül 2016 Cuma 23:03
Akdeniz alev alev!

Erdemli’ye bağlı Gücüş Mahallesi Sarılar Mevkiinde çıkan yangına müdahale yoğun şekilde devam ederken, bölgeye Mersin ekiplerinin yanı sıra Adana Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri ile Adana Büyükşehir Belediyesine ait itfaiye araçları da sevk edildi. Güneşin batması nedeniyle helikopter ve uçakların müdahalesi durduruldu. Arazöz ve iş makinalarıyla devam ettirilen mücadele ise sürüyor.
Diğer yandan şiddetli fırtınanın da etkisiyle yangın güneye doğru yayılıyor. Akdeniz Oyunları kapsamında yapılan ve Avrupa’nın en büyük atış poligonlarından biri olma özelliğini taşıyan Erdemli Atış Poligonu’da yangın tehdidiyle karşı karşıya. Poligon içinde ve çevresinde bekletilen arazöz ve itfaiye ekipleri olası bir yangına müdahale edecek şekilde yerini aldı. Poligonun kuzeyindeki ormanlık alanda iş makinaları tarafından arazözlerin gireceği şekilde yol açılıyor.
 

Son Güncelleme: 23.09.2016 23:09
Anahtar Kelimeler:
YangınMersinErdemli
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.