banner388

Sağlam'ın şehirden tek ricası ...

Yılport Samsunspor'un teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, "Hiç kafamızda farklı şey düşünmeden önümüzdeki sene tüm enerjimizi, tüm konsantrasyonumuzu ve tüm organizasyonumuzu ‘bu takımı Süper Lige nasıl taşıyabiliriz’ buna yönlendirmemiz ve bunun için çalışmamız gerekecek" dedi. 

Sağlam'ın şehirden tek ricası ...

Yılport Samsunspor'un teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, "Hiç kafamızda farklı şey düşünmeden önümüzdeki sene tüm enerjimizi, tüm konsantrasyonumuzu ve tüm organizasyonumuzu ‘bu takımı Süper Lige nasıl taşıyabiliriz’ buna yönlendirmemiz ve bunun için çalışmamız gerekecek" dedi. 

24 Temmuz 2020 Cuma 10:42
Sağlam'ın şehirden tek ricası ...

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, yeni sezonda tüm enerjilerini takımı Süper Lige çıkarmak için harcayacaklarını ifade etti. Sağlam şunları  söyledi; “Samsun’da olup da ‘Samsunsporluyum’ diyen, Samsunspor’un başarısını isteyen herkesten bir isteğim olacak. Kulüp içerisinde başkanı, yöneticisi, teknik kadrosu, futbolcusu ve personeliyle birlikte biz bir bütünlük oluşturacağız ve hedef birlikteliği içerisinde tüm çalışmalarımızı Süper Lige çıkmak için yapacağız. Kulübün dışarısında da şehrin dinamikleri, şehrimizin ileri gelenleri, taraftarlarımız, medyamız ve Samsunspor’u seven herkesten şunu istiyorum. 

TÜM ENERJİMİZİ ŞAMPİYONLUK ÜZERİNE KURALIM

Biz tüm enerjimizle kesinlikle önümüzdeki sene kafamızda hiçbir farklı düşünce barındırmadan tüm konsantrasyonumuzu, tüm enerjimizi bu takımı ‘Süper Lig’e nasıl taşıyabiliriz’ buna yönlendirmemiz gerekecek. Onun için biz bunu kulüp içerisinde yapacağız ama şehirden de herkesten bunu mutlaka bekliyoruz. Farklı beklentiler de olabilir. Daha büyük hedeflerde olabilir ama onlar sonraki işler. Biz önümüzdeki sene tamamen her birimimizle, her bireyimizle ‘Süper Lige nasıl çıkarız’ buna odaklanıp, bunu yaşamak zorundayız. İnşallah takımımızı Süper Lige taşıdıktan sonra sonraki hedefleri birer birer ortaya koyacağız ve ona ulaşmak için de çalışmalarımızı devam ettireceğiz. Ama rica ediyorum. Hiç kafamızda farklı şey düşünmeden önümüzdeki sene tüm enerjimizi, tüm konsantrasyonumuzu ve tüm organizasyonumuzu ‘bu takımı Süper Lige nasıl taşıyabiliriz’ buna yönlendirmemiz ve bunun için çalışmamız gerekecek.

HERKESİN DESTEĞİNE İHTİYACIMIZ VAR 

Herkesin desteği ile Samsunspor’u 1. Lig şampiyonluğuna ulaştırmak istediklerini belirten Ertuğrul Sağlam, “Biz burada çalışmalarımıza başladık. İnşallah Samsunspor’u seven herkesin de Samsunspor’a bu yolculukta, bu zorlu mücadele içerisinde ‘nasıl katkı yapabilirim, nasıl destek olabilirimi’ onlarda mutlaka kafalarında kurguluyor ve planlıyorlardır. Biz burada sahanın içerisinde mücadele ederken dışarıda ‘Samsunsporluyum’ diyen herkese ihtiyacımız olacak ve herkesin desteğini de isteyeceğiz. Burada oyuncularımız, kulüpte personellerimiz, stat da taraftarımız, şehirde Samsunspor’u seven herkes, evinde maçı izleyenler dualarıyla, şehrin dışındakiler de kalpleriyle destekleyerek mutlaka bizim yanımızda olsunlar. Bizde geçen sene göreve başladıktan sonra oluşturduğumuz bütünlüğü daha da üst seviyeye çıkartarak, şehir genelinde bir sinerji oluşturup, bu sinerjiyi de takımın performansına olumlu etki edecek şekilde takıma yönlendirerek inşallah amacımız olan 1. Lig şampiyonluğuna da ulaşacağız”.

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Senaomü 2020-07-24 12:24:30

Tam destek bu şehre hangi anlamda kim ne yaparsa arkasındayız. şu istanbul takımlarını tutanlar izlesin bu sene inşAllah samsun türkiyeye seyircisiyle takımıyla damga vuracak. umarım memleket takımını dönerler.bizimle gülerb zimle ağlarlar.

Avatar
Bünyamin BOLAT 2020-07-25 13:43:20

İnşAllah Ertuğrul hocam süper lige çıkacağız.Bahattin KÖSE yi takımda görmek istiyoruz umarım başka takıma gitmez.