banner388

Samsun'da olimpiyatlarda Türk Bayrağına büyük saygısızlık

Samsun'da düzenlenen İşitme Engelliler Olimpiyatlarında Türk Bayrağı'na büyük saygısızlık yapıldı.

Samsun'da olimpiyatlarda Türk Bayrağına büyük saygısızlık

Samsun'da düzenlenen İşitme Engelliler Olimpiyatlarında Türk Bayrağı'na büyük saygısızlık yapıldı.

22 Temmuz 2017 Cumartesi 16:24

Samsun'da düzenlenen dünyanın 3'üncü büyük spor organizasyonu 23. İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları tüm heyecanıyla devam ediyor. İddiaya göre İran Ukrayna karşılaşmasının oynandığı sırada yabancı konuklar tarafından Türk Bayrağı'na büyük bir saygısızlık yapıldı. Karşılaşmayı izleyen yabancı bir kadın sporcu ayaklarını Türk Bayrağı'nın üzerine uzatıyor.

Salonda bulunan Türk bir kız ise yabancı sporcuyu uyararak Türk Bayraklarını oradan toplayıp, farklı bir yere taşıyor. Çekilen videoda ise yabancı sporcu Türk Bayrağı'nı fark etmediğini söyleyerek özür diliyor.


 

Son Güncelleme: 01.08.2017 11:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ugurfb1907 2017-07-22 17:14:33

Şimdi burada yanlis olan bayrağımızın ayak hizasına konulmuş olmasi bunü farkedemebilirsin önün oraya tekrar alıp gene ayak hizasına koymakta ayrıca yanlıştır ..bakarsanız 15 temmuz gecesi senei devriyesinde samsun meydanda namaz kılanlar bayrağımızi yere asfalta bıraktilar bayrağı saygı bumu

Avatar
Yılmaz yLmZ 2017-07-22 21:22:15

Şunu haber yapsaydın.Bugün tesadüf Ünüversite yerleşkesinde Turgut özal yurdunun önüne 109 ülkenin bayrağını yerlerde süründürdüler..! Ve nasıl olduysa birazıcık yukarıya astıklarını gördüm..!