banner388

Samsun'da 600 Çocuk Sünnet Oldu

Samsun'un İlkadım Belediyesince geleneksel olarak yapılan sünnet şöleni ile bu yıl ilçedeki toplam 600 çocuk erkekliğe ilk adımını atacaklar.

Samsun'da 600 Çocuk Sünnet Oldu

Samsun'un İlkadım Belediyesince geleneksel olarak yapılan sünnet şöleni ile bu yıl ilçedeki toplam 600 çocuk erkekliğe ilk adımını atacaklar.

22 Temmuz 2016 Cuma 15:05
Samsun'da 600 Çocuk Sünnet Oldu

Sosyal belediyecilik anlayışı ile toplamda 600 çocuk sünnet giyisileri de dahil olmak üzere bütün masrafların üstlenildiği çocuklara eşsiz bir sünnet şöleni düzenlendi. Kültür Merkezi'nde yapılan bu özel günde tam 600 tane çocuk erkekliğe attıkları ilk adımın heyecanını yaşadılar. Başkan Erdoğan Tok ile beraber teker teker hatıra fotoğrafı çektirerek minikler ve aileleri Başkan Tok'a çok teşekkür ettiler. Düzenlenen bu şölende dondurma ile çeşitli ikramlar yapıldı. Çocuklar, Kültür Merkezi'ndeki sünnet töreninde aileleri ile eğlendiler ve unutmayacakları bir gün geçirdiler. Hafta sonundan itibaren Özel bir hastanede sterilli bir ortamda yapılacak olan sünnetin ardından evlerine dönecekler.



''ONLARIN MUTLULUĞU BİZİM İÇİN ÖNEMLİ''
Sünnet olan tam 600 çocuğu teker teker kutlayan Başkan Erdoğan Tok, “Özel günün planlanmasında emeği ve katkıları olan bütün herkese çok teşekkür ediyorum. Sünnet olacak olan miniklerimizin de en az bugün olduğu gibi mutlu olmalarını istiyorum. Onlar bizlerin geleceği, iyi şekilde yetişmeleri için anne ve babalar başta olmak üzere elimizden ne geliyorsa yapacağız. Her sene geleneksel bir hale gelen sünnet töreninde miniklerimizin mutluluklarını ve sevinçlerine ortak oluyoruz. Ülkemizin yaşamış olduğu bu olaylardan dolayı çocukların etkilenmemesi için herşeyi yapıyoruz. Miniklerimizin mutluluklarını hep en üst seviyelerde tutmak için çabalıyoruz. Miniklerimize ve ailelerine Türk bayrağımızı dağıtarak gündemde ki anlam ve önemin dikkatini çektik. Huzurumuzun hiç kaçmamasını diliyorum. Miniklerimizin ileriki zamanlarda damat olduklarını da hep beraber görmeyi umuyorum” dedi.



''ŞANLI TÜRK BAYRAKLARI DALGALANDI''
Sünnet töreninde en vazgeçilmez şey toplu fotoğraf çekimi. Bu şölene katılmış olan bütün miniklere ve ailelerine Türk bayrakları dağıtıldı. Bayrakları dalgalandıran minik çocuklar ve  Belediye Başkanı Erdoğan Tok bu günü anımsamak adına fotoğraflar çektirdi.

Son Güncelleme: 22.07.2016 15:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.