banner388

19 Mayıs ilçesi projelerine devam ediyor

19 Mayıs ilçesi planlamış olduğu projeleri hayata geçirmeye devam ediyor.

19 Mayıs ilçesi projelerine devam ediyor

19 Mayıs ilçesi planlamış olduğu projeleri hayata geçirmeye devam ediyor.

18 Nisan 2017 Salı 14:09
19 Mayıs ilçesi projelerine devam ediyor

Samsun Haber - Yerel seçimlerde halka söylenen projelerden biri daha hayat buluyor.  19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, 2017 yılının ilçe için projeler yılı olacağını ifade ediyor.

Osman Topaloğlu, ‘’ 2017 yılı 19 Mayıs İlçemiz için proje yılı olacak. Bunlardan ilki köy konağı projesi. Mimar Sinan mahallemize verdiğimiz bir sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

Daha öncesinde çevre düzenlemelerini ve çocuk oyun gruplarının montajını gerçekleştirdiğimiz Köy Konağımız 200 m2 alan üzerine inşa ediliyor. İçerisinde kurs odası ve toplantı salonunun yanı sıra engelli tuvaleti ve mutfağı da bulunuyor. Komple bir tesis olacak olan Köy Konağı Projemizi kısa sürede tamamlayarak halkımızın hizmetine sunmayı planlıyoruz. Merkez, kenar mahalle ayrımı yapmaksızın bu ilçenin her noktasına eşit hizmet götürme amacındayız.’’ dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.