banner388

Samsun Valiliği'nden yılbaşı önlemleri

Samsun Valiliği vatandaşların güven içinde yılbaşı geçirebilmeleri için önlemlerini aldı.

Samsun Valiliği'nden yılbaşı önlemleri

Samsun Valiliği vatandaşların güven içinde yılbaşı geçirebilmeleri için önlemlerini aldı.

31 Aralık 2020 Perşembe 21:09
Samsun Valiliği'nden yılbaşı önlemleri

Samsun’da genel güvenlik ve asayişin sağlanması, halkın can ve mal güvenliğinin temini ile vatandaşların yılbaşını huzur ve güven içerisinde geçirebilmeleri için Samsun genelinde; sorumluluk bölgelerine göre Samsun İl Emniyet Müdürlüğü ve Samsun İl Jandarma Komutanlığı tarafından emniyet ve trafik tedbirleri planlandı.

Samsun Valiliği'nce yapılan açıklamada, “ Kovid-19 tedbirleri kapsamında sokağa çıkma kısıtlaması dışında vatandaşların huzur ve güven içerisinde alışveriş yapmalarını sağlamak için kalabalık olan alışveriş merkezlerinin bulunduğu sokaklar, ana arterler ile caddelerde, parklarda, bahçelerde, havaalanı, terminal ve istasyonlarda, şehir içerisinde ve şehirlerarası devlet karayollarında yaya ve araç trafiğine karşı personel görevlendirerek emniyet ve trafik tedbirleri artırıldı ”denildi.

YOĞUN ÖNLEM ALINDI

Samsun Valiliği özellikle sokak aralarında oluşabilecek olayların önlenmesi için İl Emniyet Müdürlüğü'nce 1 Aralık Perşembe günü 21.00 ile 04.00 saatleri arasında diğer tedbirlere ek olarak 11 ekip, 84 yaya devriye olmak üzere toplam 637 personelle gerekli emniyet tedbirlerini aldı. 

Vatandaşların huzuru için yoğun çaba harcayan Samsun Valiliği, ayrıca sabit ve hareketli jandarma devriyeleri vasıtasıyla umuma açık yerlerde, yollarda, havalimanında, devlet karayolu üzerinde ve önemli tesisler civarında denetim ve kontrol için 276 asayiş ekibi, 3 köpek unsuru, 2 drone, 202 trafik ekibi olmak üzere toplam 1619 personel görevlendirildi.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.