banner388
banner390
banner410

9 yıllık evli hastamız tüm denemelerine rağmen eşiyle  birlikte olamıyordu. Çiftimiz küçük yaşta birbirlerini çok sevmişler ama aileler evlenmelerine izin vermeyince kaçarak evlenmişlerdi. 

Ancak ilk denemelerinde birlikte olamayınca strese ve üzüntüye kapılmışlardı. Zaman geçtikçe ailelerden gelen baskıların etkisiyle kavgalar artmıştı ve birbirlerinden uzaklaştıklarını hissediyorlardı. 

Adamın ani çıkışları bazen eve bir şeyler içip gelişleri kadını daha da çok bunaltmıştı. Zamanla çocuklu anneleri de kıskanıyor, anne olamayacağını düşünüp ümitsizliğe kapılıyordu. 

Aradan geçen koskoca 9 yıl, ne yapacağını, nasıl bu girdaptan çıkacağını bilememek çok yıpratıcıydı. Başka bir sıkıntı için gittiği kadın doğum uzmanı  ile vajinismus sorununu paylaşmış o da hastamızı bize yönlendirmişti. Hastamız büyük bir ümitle girdiği kapımızdan 2 seansta vajinismusu yenerek çıktı. 

1 yıl sonra... 

Bu sefer de sezaryen ile doğum  yapmak için çaldı kapımızı. Güzel kızını kucağına verirken tarifi mümkün olmayan bir mutluluk yaşadık hep birlikte. 

Sözümü noktalarken şunu belirtmek isterim vajinismus kaderiniz değildir. Herkesin rahatlıkla ulaşabildiği mutluluk kapısını, annelik kapısını kapatmayın. Bizden yardım alarak, ilk adımı atarak araladığınız bu kapı siz istediğiniz müddetçe sonuna kadar açılacaktır. Mutluluğunuzu ertelemeden yaşayın.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.