banner388
banner390
banner410
banner408

Sağlam: Konyaspor maçıyla ayaklanacağız

Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Atiker Konyaspor ile oynayacakları maç öncesinde açıklamalarda bulundu. Sağlam, Konyapsor maçı ile birlikte tekrardan ayaklanacaklarını söyledi.

banner269

Sağlam: Konyaspor maçıyla ayaklanacağız

Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Atiker Konyaspor ile oynayacakları maç öncesinde açıklamalarda bulundu. Sağlam, Konyapsor maçı ile birlikte tekrardan ayaklanacaklarını söyledi.

18 Eylül 2018 Salı 22:38
Sağlam: Konyaspor maçıyla ayaklanacağız

Göztepe karşısında güzel bir oyun sergileyemediklerini belirten Ertuğrul Sağlam, Atiker Konyaspor maçı ile birlikte çıkışa geçeceklerini söyledi.

Kayserispor Süper Lig'in 6. haftasında oynayacakları Atiker Konyaspor maçı hazırlıklarına başladı. Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam idman öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Göztepe karşısında güzel bir oyun oynamadıklarını belirten Sağlam, "Geçtiğimiz hafta sonu maalesef hiç yaşamak istemediğimiz, bundan sonraki dönemde de oynamak istemediğimiz bir karşılaşma oynadık. Baştan sona kötü oynadığımız, futbol adına hiçbir şey yapmadığımız, ilk 4 haftalık performansın tersi ve bize yakışmayan bir mücadele oldu. Lig uzun bir maraton. Biz bundan sonraki süreçte de maç kaybedeceğiz, bazı maçlarda yine kötü oynayacağız ama bir daha Göztepe maçı gibi bir maçı yaşamak istemediğimizi arkadaşlarımızla da paylaştık. Hepimiz üzüldük ama lig devam ediyor. Bu cumartesi günü hem bu Göztepe maçını telafi edebileceğimiz hem de ligdeki hedeflerimizden uzaklaşmadan bizi ligin üst sıralarına biraz daha yaklaştıracak güzel bir fırsat var. İnşallah Konyaspor maçıyla tekrar ayağa kalkıp yeniden kaybetmeme, kazanma serisine başlamak için önümüzde güzel bir fırsat var. Cumartesi gününe kadar hazırlıklarımızı tam anlamıyla yapıp, Konyaspor maçını güzel bir şekilde oynayıp tekrar yukarıya çıkmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

TARAFTARA İHTİYACIMIZ VAR

Ertuğrul Sağlam, Konyaspor maçında taraftarın desteğine ihtiyaçları olduklarını söyleyerek, "Taraftarlarımızın desteğine çok ihtiyacımız olacak. Cumartesi günü onların da yoğun katılımıyla güzel bir atmosfer oluşturup bize de maçın başlangıç düdüğünden bitiş düdüğüne kadar destek oluşturacak bir coşkulu ortam istiyoruz. Bunun için herkese büyük sorumluluk düşüyor. İnşallah taraftarlarımızın da desteğiyle oyuncularımız da sorumluluk alacaklar ve hem Göztepe maçının olumsuz etkisini ortadan kaldıracağız hem de taraftarın ve camianın geleceğe daha umutla bakmasını sağlayacak bir karşılaşmayı oynayacağız" diye belirtti.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.