banner388

İşte Milli Takımın Yeni Hocası

Milli Takımın yeni antrenörü Ufuk Sarıca oldu.

İşte Milli Takımın Yeni Hocası

Milli Takımın yeni antrenörü Ufuk Sarıca oldu.

19 Ocak 2017 Perşembe 11:25
İşte Milli Takımın Yeni Hocası

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, Milli Takımın yeni antrenörünün Ufuk Sarıca olduğunu resmen açıkladı. Ergin Ataman’dan boşalan başantrenörlük görevi artık Ufuk Sarıca'nın oldu. Sarıca, aynı zamanda Beşiktaş Sompo Japan'daki görevine de devam edecek.

Basın toplantısı yapan Sarıca "Federasyonun bana olan güvenine teşekkür ederim. Karşınızda çok gururlu ve heyecanlı durumdayım. Bir Türk basketbol adamı için en üst mertebe Milli Takım Antrenörlüğü'dür. Hedefimiz 2019 Dünya Şampiyonası'nda madalya alabilmek ve 2020 Olimpiyatları'na katılabilmek" dedi.

Sarıca, Milli Takım'daki yardımcılarının kimler olacağıyla ilgili soruya ise "Düşüncelerimiz ve çalışmalarımız var. Önümüzdeki günlerde açıklamalar yapacağız" yanıtını verdi. 

Son Güncelleme: 19.01.2017 12:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.