banner388

Galatasaray Kupasını Törenle Aldı

Fenerbahçe'yi 1-0 yenerek 54. Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanan Galatasaray, düzenlenen törenle kupasını aldı.

Galatasaray Kupasını Törenle Aldı

Fenerbahçe'yi 1-0 yenerek 54. Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanan Galatasaray, düzenlenen törenle kupasını aldı.

27 Mayıs 2016 Cuma 00:16
Galatasaray Kupasını Törenle Aldı

Ziraat türkiye kupası’nda Antalya Arena Stadı’nda Galatasaray ile Ffenerbahçe yüz yüze geldi. Karşılaşmayı Podolski’nin 31. Dakikadaki golüyle 1-0 kazanan Galatasaray 54. Türkiye Kupası’nın sahibi oldu. Karşılaşmanın bitiş düdüğüyle birlikte, sarı-kırmızılı futbolcular büyük sevinç yaşadı. Mutluluklarını taraftarı ile paylaşan futbolcular, formalarını da taraftara armağan etti. Teknik direktör Riekerink, mutluluğunu futbolcuları ile paylaştı ve hepsini bir bir kutladı. Sarı-lacivertli taraftarlarla büyük üzüntü arasında stadı terk etti.

Maçın hakemleri Mete Kalkavan, Ceyhun Sesigüzel ve Esat Sancaktar’a plaketlerini Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören takdim etti.

Maçın futbolcusu ise Lucas Podolski seçildi. Podolski, kupasını Bakan Kılıç’ın elinden aldı. Hemen sonra sarı-kırmızı futbolcular ve teknik direktör Riekerink, sırasıyla platforma çıktı. Bakan Kılıç ve Demirören futbolculara madalyalarını takdim etti. Kaptan Selçuk İnan'in Bakan Kılıç ve Demirören’in elinden kupayı almasıyla tören bitti. Arkasından sarı-kırmızılılar kupa ile objektiflere poz verdi. Ondan sonra hep birlikte platformdan inen sarı-kırmızılılar kupalarını taraftarlarıyla paylaştı.

Son Güncelleme: 27.05.2016 00:23
Anahtar Kelimeler:
KupaFbTörenGs
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.