banner388
banner390
banner410
banner408

Fenerbahçe’den kötü başlangıç

Yeni sezon hazırlıklarını kulübe ait olan Düzce Topuk yaylasında sürdüren Fenerbahçe, İran ekibiyle yaptığı ilk hazırlık maçını 3-0 kaybetti.

banner269

Fenerbahçe’den kötü başlangıç

Yeni sezon hazırlıklarını kulübe ait olan Düzce Topuk yaylasında sürdüren Fenerbahçe, İran ekibiyle yaptığı ilk hazırlık maçını 3-0 kaybetti.

04 Temmuz 2016 Pazartesi 09:20
Fenerbahçe’den kötü başlangıç

Fenerbahçe Topuk yaylasındaki tesislerde düzenlenen hazırlık kampının ikinci gününde İran'ın Gostaresh Folad Tabriz takımı ile hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Büyük ölçüde gençlerden oluşan kadrosuyu tercih eden Fenerbahçe, ilk hazırlık maçında sahan 3-0 yenik ayrıldı. 
Sarı kanaryalar sahaya Ertuğrul, Savaş, Berkay, Hakan, Hasan Ali, Caner, Uygar, Salih, Yasir, Ramazan, Ahmethan 11'i ile çıktı. Genç ağırlıklı kadro karşısında rahat bir oyun sergileyen rakip Tebriz takımı, 44’üncü dakikada kazandığı penaltıyı Sojaeian ile gole çevirerek ilk yarıyı 1-0 üstünlükle tamamladı. Vitor Pereira, maçın ikinci yarısına Alper Potuk değişikliği ile başladı. İlerleyen dakikalarda başka değişiklik yapmayan Fenerbahçe,  Yosef'un attığı iki gol sonrasında sahadan 3-0 mağlup ayrıldı.
Maçta sahada yer alan genç isimlerden Caner Koca, Uygar, Ramazan ve Hakan Çinemre sergiledikleri istekli oyunları ile beğeni toplarken, yeni transferi Aatıf ve Fabiano ise mücadeleyi saha kenarından takip etti. Tabriz ile oynanan mücadeleyi kenardan izledi. Ayrıca takımın yıldız golcüsü Robin van Persie de ağrıları nedeniyle maç oynandığı sırada yan sahada bireysel antrenman yaptı. 
 

Son Güncelleme: 04.07.2016 09:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.