banner388
banner390
banner410
banner408

Canlı Yayında İlginç Galibiyet Selfie’si

UYUYAN GÖREVLİYE BÜYÜK SÜRPRİZ

banner269

Canlı Yayında İlginç Galibiyet Selfie’si

UYUYAN GÖREVLİYE BÜYÜK SÜRPRİZ

30 Nisan 2016 Cumartesi 12:18
Canlı Yayında İlginç Galibiyet Selfie’si

Türkiye Basketbol Ligi 33. hafta karşılaşmasında TOFAŞ, Adanaspor'u sahasında 119-67 yendi. Maça, Tofaş Basketbol Takımı oyuncularının maç sonu yaptığı galibiyet sevinci damga vurdu. Oyuncular, galibiyeti maç esnasında sandalyede uyuya kalan görevlinin yanında selfie çekerek kutladı. Basketbolcuların, biranda  "Tofaş" diyerek bağırmasının ardından görevli panikle gözünü açtı. O anlar canlı yayına yansıdı.
Yerel Tv kanalı tarafından canlı yayınlanmakta olan ve TOFAŞ Spor Salonu'nda gerçekleşen karşılaşmada TOFAŞ; Barış, Yiğit, Caner, Kaloyan Ivanov ve Muhsin beşlisiyle başladı. Maça 5-0'lık seriyle giriş yapan kırmızı-beyazlılar 5. dakikada 13-11 öne geçti. Kalan bölümde farkı daha da açan TOFAŞ çeyreği 29-19 üstün tamamladı.

İkinci çeyreğin ilk sayıları Adanaspor'dan gelse de TOFAŞ bu periyotla birlikte oyunda ağırlığını koruyarak 15. dakikayı 40-25 üstün geçti. Devrenin bitimine 2 dakika kala 2000 doğumlu Mert Konuk ilk kez TOFAŞ A Takım formasıyla sahaya çıktı ve bu çeyrekte ilk sayılarını kaydetti. Bursa temsilcisi kalan bölümde farkı daha da açtı ve soyunma odasına 28 sayı farkla girdi. (60-32)
Üçüncü çeyrekte iki takım da karşılıklı sayılar atarken, TOFAŞ tamamen altyapıdan çıkan oyuncularla kurulu beşle mücadele etmeye başladı ve final periyoduna 50 sayı farkla önde girdi. (94-44)

Kalan 10 dakikada da istekli oyununu sürdüren genç oyuncuların katkısıyla TOFAŞ sahasında Adanaspor'u 119-67 mağlup etti.

Maçın en skorer ismi ise 21 sayıyla ilk kez A Takım formasını giyen Mert Konuk oldu. Kırmızı-beyazlılarda Berkan Durmaz 19 sayı 6 ribaund, Muhsin Yaşar 12 sayı, Kadir Bayram 10 sayı 9 asist ve Yiğit Arslan 8 sayı 3 ribaund 4 asistle galibiyete ortak oldular.

UYUYAN GÖREVLİYE BÜYÜK SÜRPRİZ

Canlı yayınlanan maç sonrasında TOFAŞlı oyuncular galibiyet sevincini, maç esnasında uyuyakalan salon görevlisinin yanında selfie çekerek kutladı. Her şeyden habersiz uyuyakalan görevli ise, oyuncuların biranda ağızlarından 'TOFAŞ' diye bağırması üzerine panikle gözünü açtı. Daha sonra TOFAŞlı oyuncuları başında gören görevli, şaşkınlığını gizleyemedi. 
 
 

Son Güncelleme: 15.05.2016 11:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.