banner388

Atakum'da Ücretsiz Spor Etkinlikleri

Atakum'da Yaz Boyunca Vatandaşlara Ücretsiz Aerobik, Fitness ve Step Dersleri Verilecek

Atakum'da Ücretsiz Spor Etkinlikleri

Atakum'da Yaz Boyunca Vatandaşlara Ücretsiz Aerobik, Fitness ve Step Dersleri Verilecek

26 Nisan 2016 Salı 15:18
Atakum'da Ücretsiz Spor Etkinlikleri
''BİRLİKTE SPOR'' ETKİNLİKLERİ

Samsun Büyükşehir Belediyesi Kültür Turizm Ticaret A.Ş. tarafından Deniz Kızı Kafe yanında yer alan spor alanında vatandaşlara ücretsiz olarak aerobik, fitness ve step hizmeti verilecek.
“Birlikte Spor” adı altında düzenlenecek etkinlik 28 Nisan Perşembe günü başlayıp yaz boyu devam edecek. Etkinlikler Pazartesi ve Cuma günleri sabah 07.30, Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri ise 18.30’da gerçekleştirilecek.

ÜCRETSİZ AEROBİK, STEP VE FİTNESS DERSLERİ

“Spor Yapan İnsan Sağlıklıdır” sloganıyla Samsun halkını spor yapmaya davet eden Samsun Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Turizm A.Ş. Genel Müdürü Musa İlkay Güler, “Samsun Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Yusuf Ziya Yılmaz’ın spor konusundaki hassasiyetini de göz önünde bulundurarak Deniz Kızı Kafe yanında bulunan spor alanında ücretsiz olarak spor aktiviteleri düzenleme kararı aldık. Etkinliklerimiz kapsamında vatandaşlarımıza ücretsiz olarak aerobik, fitness ve step eğitimi vereceğiz. Yaz boyu devam edecek etkinliklerimize tüm halkımızın katılmasını umut ediyoruz” dedi.






 
 
Son Güncelleme: 26.04.2016 18:15
Anahtar Kelimeler:
SporStepAerobikFitness
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.