banner388
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Zekeriya müezzinoğlu 2017-04-12 13:01:08

Bafra il olamaz ,olmasıda gerekmez. İki il arası 50 Km. mesafe de saçmalık.Böyle olunca neden İstanbul' un Kadı köyü,Üsküdarı İl olmadı.? Ben Bafra'da oturuyorum fakat Bafra merkezi 100,000 nüfusu aşmış kocaman bir köy.Elli sene önce daha sosyal idi.İl olsa ne olacak ? Eğer bir hizmet gelecekse şimdi de gelebilir. Siz bırakın ili ilçeyi bu toplumun eğitim düzeyini nasıl yükseltiriz diye çaba gösterin. Ne estetikten ne ince zevkten,ne saygıdan, ne nazaketten eser kalmadı.Sosyal çöküntü yaşıyoruz.Kaldırımda yürüken 70 yaşını doldurmuş bir kişi olarak ezilmemek için mecburen ben yol veriyorum genç nesile,yoksa bodoslama ,çarpıp özür bile dilemeden geçip gidiyorlar. Kapalı yerlerde sigara içilmiyor ama caddeler kadırım kenarları izmarit ve çerçöp dolu.çocuk parkları çok az.İnşaat çok park yeri yok. Aynı düzen gidiyor. Pasif spor için yürüyüş yolları hiç yok daha ne diyelim ? Saya saya bitmiyor..

Avatar
Ömer Tokur 2017-10-07 16:20:52

Zekeriya bey yanlış düşünüyor iller arası mesafenin yakın olmasın bir sorun olması imkansız nedeni ise ;
Burdur - Isparta arası 29 km,
izmir-manisa:36 km
ordu-giresun:44 km
ısparta-burdur:51 km
gaziantep-kilis:63 km
adana-mersin:69 km..
bu illerde birbirine yakın BAFRAYI İL YAPMAMALARININ TEK SEBEBİ BAFRANIN TARIMSAL AÇIDAN KAZANCINI SAMSUN KAYBEDECEĞİ İÇİNDİR. BAZILARININ İŞİNE GELMEDİĞİ İÇİN İL YAPTIRMIYORLAR. ( BENCE)...