banner388

El Bab Hakkında Flaş Açıklama!

Suriye’de başlatılan Fırat Kalkanı Harekatı hız kesmeden devam ediyor.

El Bab Hakkında Flaş Açıklama!

Suriye’de başlatılan Fırat Kalkanı Harekatı hız kesmeden devam ediyor.

23 Aralık 2016 Cuma 22:08
El Bab Hakkında Flaş Açıklama!

Suriye’nin kuzeyinde başlatılmış olan operasyonlar sonucu El Bab bölgesinde yer alan stratejik konuma sahip olan Hastane Tepesi mevki terör örgütü DEAŞ güçlerinden temizlendi.
Suriye’de 3 Türk askerinin kayıp olduğu ve bu askerlerden hiçbir şekilde haber alınamadığı bilgisine ulaşıldı. Alınan bilgiler doğrultusunda kayıp askerlerin terör örgütü DEAŞ’ın elinde olduğu düşünülüyor.
Konu hakkında açıklama yapan Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, "3 askerimizin DEAŞ'ın elinde olduğuna yönelik bilgimiz var. Ancak bundan öteki tüm yorumlar teyit edilmiş bilgi değildir. Teyit edilmeden de itibar etmemesi gerektiğini söylüyoruz. Bir taraftan terör örgütlerinin Türkiye'yi çekmek istediği tuzaklara karşı hepimiz çok dikkatli olmalıyız, diğer taraftan da birliğimizi ve beraberliğimizi bozacak hiçbir harekete girişmemeliyiz, tevessül etmemeliyiz" ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 23.12.2016 22:10
Anahtar Kelimeler:
SuriyeDeaşEl Bab
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.