banner388

AK Parti İçin Büyük Gün Yarın

AK Parti, Merkez Karar Yönetim Kurulu Yarın Saat 11.00'da Toplantı Yapacak

AK Parti İçin Büyük Gün Yarın

AK Parti, Merkez Karar Yönetim Kurulu Yarın Saat 11.00'da Toplantı Yapacak

18 Mayıs 2016 Çarşamba 14:05
AK Parti İçin Büyük Gün Yarın

AK Parti Genel Merkezi'ne yeni genel başkanın belirlenmesi için yapılan temayül yoklamalarını paylaşmak için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan randevu talebinde bulundu.

AK PARTİ 19 MAYIS PERŞEMBE GÜNÜ SAAT 11.00'DA TOPLANACAK

AK Parti, Merkez Karar Yönetim Kurulu'nda yarın saat 11.00'da parti genel merkezinde toplanacak. Toplantı sonrası AK Parti Genel Başkan adayı da açıklanacak.

TEMAYÜL YOKLAMASI TAMAMLANDI

AK Parti'de 22 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilecek olağanüstü büyük kongre öncesinde ise temayül yoklaması yapıldı. AK Parti Genel Merkezinde yapılan temayül yoklamasında il belediye başkanları, il genel meclisi başkanları ile büyükşehir belediye meclislerinin başkanvekilleri, genel başkan olarak görmek istedikleri isimleri açıkladı. Yoklama partililerin kendilerine verilen zarflara, arzu ettikleri isimleri yazmaları yoluyla yapılıp temayül yoklaması için 353 isme davet yapıldığı, bu isimlerden yaklaşık 315’inin yoklamaya iştirak ettiği öğrenildi.
 

Son Güncelleme: 07.06.2016 17:27
Anahtar Kelimeler:
Ak PartiTemayülYoklamaIsim
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.