Bennasser Samsunspor’a veda etti
Bennasser Samsunspor’a veda etti
İçeriği Görüntüle

Bir süredir Borussia Dortmund'un Fildişili forveti Sebastien Haller’i kadrosuna katmak için girişimlerde bulunan Samsunspor, bu transferde umduğunu bulamadı. Hollandalı gazetecilere göre Haller, milli maçlar sonrasında kararını açıklayacak ancak önceliğini UEFA Şampiyonlar Ligi kupalarında mücadele edecek bir takıma verecek.

Sinyal3

Utrecht İhtimali Güçleniyor

Haber kaynaklarına göre Haller’in aklında FC Utrecht ile Avrupa sahnesine çıkmak var. 2024-2025 sezonunun ikinci yarısında kiralık olarak formasını giydiği Utrecht’te yeniden kalıcı bir sayfa açmak istiyor.

Sinyal5

Konsantrasyonu Milli Takımda

Şu anda Fildişi Sahili Milli Takımı kampında bulunan Haller’in yakın çevresine “Kararımı milli maçlardan sonra açıklayacağım” dediği öğrenildi. Oyuncu şu an tüm odağını ülkesinin formasıyla vereceği mücadelelere yöneltmiş durumda.

Sinyal4