banner388

Yüksel Yıldırım: Durmak yok! Yola devam 

Yıldırım, twitter’dan kırmızı beyazlı taraftarların İsmail Uyanık ile yazdığı mesajlara, “Bende sizler kadar İsmail Başkanı seviyorum” şeklinde karşılık verdi. 

Yüksel Yıldırım: Durmak yok! Yola devam 

Yıldırım, twitter’dan kırmızı beyazlı taraftarların İsmail Uyanık ile yazdığı mesajlara, “Bende sizler kadar İsmail Başkanı seviyorum” şeklinde karşılık verdi. 

16 Mayıs 2019 Perşembe 16:27
Yüksel Yıldırım: Durmak yok! Yola devam 

Samsunspor Haber – Yıldırım Grup İcra Kurulu Başkanı ve Yılport Samsunspor’un Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım, efsane Başkan İsmail Uyanık ile yola devam edeceklerini söyledi. Yıldırım, twitter’dan kırmızı beyazlı taraftarların İsmail Uyanık ile yazdığı mesajlara, “Bende sizler kadar İsmail Başkanı seviyorum” şeklinde karşılık verdi. 

TWİTTER’DA ÇOK AKTİF

İsmail Uyanık’ın sezonun sona ermesiyle beraber derin bir üzüntü yaşadığını ifade eden Yıldırım, “Yeni sistemle Samsunspor için doğru olanı yapacağız beraber İsmail Başkan ile. Durmak yok! Yola devam” mesajıyla taraftarlara İsmail Uyanık’ın kulüpten ayrılma gibi bir durumunun söz konusu olamayacağını müjdeledi. 

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gözlemci 2019-05-16 19:02:09

Sayın Yüksel Yıldırım beyfendi Allah size hayırlı ve uzun bir ömür versin. İyi ki varsınız.

Avatar
Canik 55 2019-05-17 00:51:49

Teşekkürler Başkanım ;
SAMSUNSPORUMUZA, ARMAMIZA ve MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ümüze sahip çıktığınız için. Gerçek Samsunlu ve Samsunsporlular sizlerle gurur duyuyor.
Allah sizden razı olsun...

Avatar
Metin 2019-05-17 00:57:49

İsmail Uyanık Yüksel Yıldırama mesaj veriyor ben aynı hoca aynı yönetim aynı menejerler,aynı scaout ekibi ile devam ederim kendi dahil başarısız olan her kese sahip çıkıyor.Bu kadar parayı 3.Ligde harca ve bu Ligden çıkma çok yazık taraftarlara bu şehire çok haksızlık yapıyorsunuz.Bence Yüksel Yıldırım bir çok şeyi onaylamayarak Sakarya maçı sonrası gerekli mesajları verdi.İsmail başkan bundan rahatsız oldu.

Avatar
Ali 2019-05-16 20:20:51

Yıldırım abi bu kafayla bu takımdan bu senede bir şey olmaz sen devam et İsmail beyle olanları görmemezlikten gel rezil ettiniz takımı bu yönetimle

Avatar
Kerem koca 2019-05-16 22:04:02

Hayırlı olsuna

Avatar
Ali Sağlam 2019-05-17 16:56:39

Bu Takıma çok kariyerli bir Hoca gelmezse gelecek sezonda çıkamayız.Bu İş İsmet Taşdemirle olmadı kalsada asla ve asla yine olmayacak.Taraftarlara sorsunlar bakalım İsmet Hoca kalsın diyorlarmı.Takımı bu Ligden alıp 1.Ligde yine o Hoca ile çıkacak biri olmalı aksi takdirde yine 3.Ligden çıkamayız.

Avatar
5560 2019-05-17 01:58:40

Bu yıl düzgün bir teknik direktör olsaydı çıkmıştık bu ligden lider olarak. Gelen gidenden daha kötüydü. İsmail Uyanık başkana söyleyeceğim önce futbolculara göre baskın olan bir teknik direktör bulması. Yoksa çok iyi futbolcular da alsa yine çıkamayız.