banner388

Yıldırım, "Taraftar istiyor diye transfer yapmam" dedi Rodallega  pahalı bir  oyuncu

Başkan Yıldırım, "Finansal fair-playi yapmak için bütçeme göre çalışıyorum. Şahsi paralarımla bunu yapıyorum. Rodallega bize pahalı gelen bir oyuncu. Biz daha iyi bütçeli yabancı oyuncu bakıyoruz" dedi. 

Yıldırım, "Taraftar istiyor diye transfer yapmam" dedi Rodallega  pahalı bir  oyuncu

Başkan Yıldırım, "Finansal fair-playi yapmak için bütçeme göre çalışıyorum. Şahsi paralarımla bunu yapıyorum. Rodallega bize pahalı gelen bir oyuncu. Biz daha iyi bütçeli yabancı oyuncu bakıyoruz" dedi. 

24 Haziran 2021 Perşembe 11:50
Yıldırım, "Taraftar istiyor diye transfer yapmam" dedi  Rodallega  pahalı bir  oyuncu

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Hugo Rodallega konusunda net konuştu. Kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Yıldırım, "Rodallega ile hiç görüşmedik. Geçen sene Rodallega ile görüştüğümüzde menajerleri 1,5 milyon euro ile kapıyı açtılar. Sonra 800 bin euroya düştüler. Geçen sene Rodallega 400 bin euroydu. İyi oyuncu bir şey demiyorum. Taraftar istiyor diye transfer yapmam. Burası dernek değil ben de seçilmiş başkan değilim. Kimse paran var mı demiyor. Yüksel Yıldırım’ı dışarıdan zengin görüyor. Ben buraya şirket parası koymuyorum. Finansal fair-playi yapmak için bütçeme göre çalışıyorum. Şahsi paralarımla bunu yapıyorum. Rodallega bize pahalı gelen bir oyuncu. Biz daha iyi bütçeli yabancı oyuncu bakıyoruz" dedi. 

HUGO RODALLEGABİZE PAHALI GELİR

Kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Yıldırım, istedikleri forvet oyuncu profilini ise şu şekilde tarif etti; Pivot santrafor istiyorum. Ceza sahasında topa sahip olan, sırtı kaleye dönük oynayabilen, topa iyi vuran, yapılı, uzun boylu ve fuleli adımlı bir oyuncu istiyoruz. 3 sendir TFF 1. Lig’de Paixao gol kralı oluyor. Çok yumuşak bir oyuncu ama gol atmasını biliyor. Onu bu yaşta Süper Lig’de göreceğiz. Bakalım ne kadar etkili olacak. Öyle bir golcü istemem. Rodallega hareketli bir oyuncu ama pahalı. Görüştüğümüz oyuncular var. Forvette aceleci değiliz.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandaş 2021-06-24 14:47:02

pahalısını geç 35 yaşında, genç takım istiyorsan lafını bile etmicen

Avatar
Mutlu 2021-06-24 15:31:25

O pahali, bu pahali denildi ve kos koca bir sezon bosa gecti, tabi o kadar harcanan butcede birlikde. Hamama giren terlermis Baskanim, sampiyonlugu garanti olmasini istiyorsaniz parayi harciyacaksiniz.

Avatar
VEDAT 2021-06-24 19:16:14

BAŞAKNIM TOMANEYE 700 BİN EURO BONSERVİS 600 BİN EURO YILLIK 1300 NE OLDU SIFIR KATKI SAKATLIK.BUMU YOKSA RODALLAGEA MI YİNE UCUZ DİYE ARAYIP HATA YAPACAKSINIZ.HER YERE BÜYÜK PARALARA TRANSFER FORVETE GELİNCE AYNI ZİHNİYET SİZ BU İŞTEN KESİNLİKLE ANLAMIYORSUNUZ ÇÜNKÜ SİZİ ÇARPIYORLAR