banner388

Yıldırım acı gerçeği açıkladı… TRANSFER YASAĞI ALDIK 

Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Novikovas dosyası ile ilgili olarak transfer yasağının geldiğini açıkladı. Kararın kaldırılması için CAS'a başvuru yapıldığını da ekledi.

Yıldırım acı gerçeği açıkladı… TRANSFER YASAĞI ALDIK 

Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Novikovas dosyası ile ilgili olarak transfer yasağının geldiğini açıkladı. Kararın kaldırılması için CAS'a başvuru yapıldığını da ekledi.

09 Eylül 2023 Cumartesi 17:28
Yıldırım acı gerçeği açıkladı… TRANSFER YASAĞI ALDIK 

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım Haber Global'e önemli açıklamalarda bulundu.  FIFA'dan transfer yasağı geldiğini ilk kez kamuoyu ile paylaşan Yıldırım, "Novikovas davasından dolayı FIFA bize ceza verdi. Haklı olan biziz. Davayı CAS’a taşıdık. Kazanırsak yasak olmayacak. Yasak gelebilir. İki dönem bana yasak gelsin ya, ne olacak? Zaten ben 2-3 yıllık kontratlara imza atıyorum, iyi bir kadro kuruyorum. Gerekeni yaptık, bu kurduğum kadro beni 2-3 yıl götürür" dedi. 

STAD YAPABİLİRİM

Samsun 19 Mayıs Stadı'nda yağmur sonrası oluşan görüntüler ve İstanbulspor maçının ertelenmesiyle ilgili olarak da konuşan Yüksel Yıldırım, "Samsun’un bir numaralı markası Samsunspor. Stadın son durumunu görünce, sel felaketinde yaşananları görünce çok üzüldüm. Samsun’a yakışır bir stat yapabilirim. İlk defa söylüyorum bunu. Pazar günü içim acıdı" diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Adem 2023-09-09 18:30:30

Sen transfer yap başkan ne Stad ne alaka paran varsa transfer yasağını kaldır yazık bu klübe amatörce yönetim var genel müdürün nerde icra kurulun nerde yasak geldi uyuyun siz

Avatar
55 2023-09-09 18:40:59

Başkan Atakum da çok güzel araziler var stat için harika yerler.

Avatar
Samsun55 2023-09-09 22:11:52

Yandık o zaman alınanlardan sadece 3 veya 4 ü iyi gerisi çok sıradan oyuncular Başkan ne yap et 15 eylüle kadar paraya kıy adam gibi sağ bek sol bek stoper forvet ve sağ kanat al yoksa durum vahim paraşütsüz düşeriz

Avatar
Ali balbal 2023-09-09 22:15:16

Sayin baskan yeni bir stad yapma fikri cok guzel bir gelisme. Siz ve belediye TFF ile birlikte su andaki stad sokulebilir. Ve bu stad kucuk bir masrafla eski stadin oldugu yere tasinabilir ve daha gelismir bir stad yapilabilir. En uygun yer eski stadin okdugu bolgedir. Buraya tramvay ulasimi daha kolay saglanir. Liman kavsagindan ayrilan bir hat 100.yil bulvari boyunca tramvay ulasimi stadin oldugu bolgeye ulasir. Boylece Atakum tarafindan gelecek seyircilerde buraya kolaylikla ulasir. Stad sehre yakin oldugu icin sehir canliligi yasar ve degisik aktivitelerle sehir canli kalir. Cesitli muzik ve kulturel organizasyonlariyla burasi yil boyu canli kalir ve sehre buyuk katki saglar. Etrafi yine sosyzl donati ve park alanlariyla donatilip sehire yeni bir aktivite alani kazandirilir. Hazir sanayide tasinirken bu bolge bu sekilde Samsuna daha faydali bir alan olarak kazandirilabilir. Kolay gelsin. Sansunspora basarilar.

Avatar
Fatih 55 2023-09-11 09:02:34

Maçlarımızın bir çoğunu kışın oynicaz buna bir çare bulunması lazım stadın yeri iyi akıllı stad böyle olmaz dranaj sistemi güzel olursa su durmaz başkan bu sefer stadı ben yaptım der bilet fiyatları uçar onun için mevcut olana acil tadilat yapılması gerekiyor

Avatar
demf 2023-09-12 15:55:11

normal gelişme