banner388

Üni-Sam liseli gençlerle buluştu

Üniversiteli Samsunsporlular (Üni-Sam) Fikir Oluşumu, yeni projeleriyle dikkat çekiyor. Oluşum tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen 'Samsunspor tarihi ve Üni-Sam tanıtımı' konulu lise konferansı projesi büyük ilgi gördü. 

Üni-Sam liseli gençlerle buluştu

Üniversiteli Samsunsporlular (Üni-Sam) Fikir Oluşumu, yeni projeleriyle dikkat çekiyor. Oluşum tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen 'Samsunspor tarihi ve Üni-Sam tanıtımı' konulu lise konferansı projesi büyük ilgi gördü. 

21 Ekim 2017 Cumartesi 15:52
Üni-Sam liseli gençlerle buluştu

Samsunspor Haber -Üni-Sam Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Can Şen, "Samsunspor tarihi ve Üni-Sam tanıtımı konulu lise konferansı projesi 2016 yılında hayata geçmiş ve tüm kararlılığıyla 2017 yılında da varlığını sürdürmüştür. Bizim bu projede nihai amacımız Samsun’da doğan yahut Samsun’da büyüyen gençlerimize memleket sevdasını aşılamak, Samsun şehrinin en büyük markası olan Samsunspor’un tarihini anlatmak ve üniversite kazandıklarında asla yalnız kalmayacaklarını belirtmekti. Bu amaçlarla çıktığımız yolda üzerimize düşen görevi layıkıyla yerine getirmeye çalıştık" dedi.


HER YERDE BÜYÜK İLGİ GÖRDÜLER


Gittikleri her okulda karşılaştıkları ilgiden dolayı memnuniyetlerini de dile getiren Başkan Şen, "Samsunspor tarihini anlatırken genç kardeşlerimizin gözlerindeki ışıltı bizleri oldukça  derinden etkiledi.  Onların gözlerinde Samsun sevgisini ve Samsunspor sevdasını görmek bizleri gelecek adına daha da fazla umutlandırdı. Söz sırası Üni-Sam tanıtımına geldiğinde ise, kardeşlerimize öncelikle üniversite okumanın gerekliliğini, bilinçli taraftarlığı ve tabii ki de Samsunspor’u Türkiye’nin dört bir yanında temsil eden Üni-Sam’ı anlattık" diye konuştu.


BU ŞEHRİN GENÇLERİ SAMSUNSPORLUDUR


'Bizlerin bu şehre borcu olduğunu ve bunu en güzel şekilde güzel yerlere gelerek ödeyebileceğimizden bahsettik' diyerek sözlerine devam eden Şen, "Onların bu şehrin asıl sahipleri olduklarını ve vakti zamanı geldiğinde bu şehri yönetenlerin kendi içlerinden çıkacaklarını anlattık. Ve onlardan da bunun için bir söz aldık. Hepsinin artık bir hedefi, bir amacı ve bir parolası var. Hep bir ağızdan tekrar söyledik. Liselerde İstanbul takımlarını tutan kardeşlerimizin gönüllerindeki o sahte sevgiler harabe olurken,  sevdaların en hakikisi olan Samsunspor sevgisi ise yüreklerde güneş gibi doğmaya başladı" dedi.


ESEN'E TEŞEKKÜR


Üniversiteli Samsunsporlular Yönetim Kurulu Başkanı Şen, "Bize genç kardeşlerimize ulaşma fırsatı veren, Samsunspor’u ve Üni-Sam’ı elimizden geldiğince anlatmamıza imkan veren,  gerekli izinlerin çıkmasına olanak sağlayan başta Samsun İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Coşkun Esen’e, gittiğimiz okullarda bize her konuda yardımcı olan okul müdürlerimize,  öğretmenlerimize, bizi can kulağı ile dinleyen genç öğrenci kardeşlerimize ve bu proje için gecesini gündüzüne katan Üni-Sam üyelerimize teşekkürü borç biliriz" şeklinde konuştu.


Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.