banner388

Tutu: 'Bizi hedefe götürecek hoca ve oyuncu alacağız'

Samsunspor Kulübü Başkanı Erkurt Tutu, yaptığı basın açıklamasında hoca konusundan transfer konusuna, kongreden adaylığa kadar açıklamalarda bulundu.

Tutu: 'Bizi hedefe götürecek hoca ve oyuncu alacağız'

Samsunspor Kulübü Başkanı Erkurt Tutu, yaptığı basın açıklamasında hoca konusundan transfer konusuna, kongreden adaylığa kadar açıklamalarda bulundu.

30 Mayıs 2017 Salı 19:04
Tutu: 'Bizi hedefe götürecek hoca ve oyuncu alacağız'

Samsun Haber Samsunspor Kulübü Başkanı Erkurt Tutu, Nuri Asan tesislerinde düzenlediği basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Samsunspor'un 16 ve 23 Haziran tarihlerinde kongre yapacağını belirten Başkan Tutu, “Bu takımın yüzde 100 bir hedefi var. Samsunspor tarihinde belkide son 15 yıllık dönemde 2,5 yıl hiç olağanüstü genel kurul yapmadan devam eden tek yönetim kurulu biziz. Kurulumuzun 16 ve 23 Haziran tarihinde genel kurulunu yapacağız” dedi.

Gazetecilerin İsmail Uyanık veya birkaç aday olması halinde de aday olup olmayacağı sorusuna Başkan Tutu, “Bu takımı 50 milyon borçtan 28 milyona düşürdüysek, bu takımı hedefe oynatacaksak bir dahaki senede devam devam edeceğim ve aday olacağım. 2,5 yıl sürdürdüğümüz görevi bir dönem daha yapacağız” diye konuştu. Samsunspor'u hedefe götürecek hoca ve oyuncu transfer etmek istediklerini ifade eden Başkan Tutu, “Samsunspor kulübünün yöneticisi olduğum andan itibaren takımın başında hoca olduğu anda hiçbir hocayla görüşmedim, görüşmem. Hoca konusunda çalışmalara başladık. Genel kuruldan önce belki de önümüzdeki hafta bir hocamızla anlaşmaya çalışacağız. Bizi önümüzdeki sezon hedefe götürecek hoca ve oyuncular transfer edeceğiz” şeklinde konuştu.

Gökhan İÇKİLLİ

Son Güncelleme: 31.05.2017 14:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
samsun55 2017-06-03 03:28:38

Reha Erginer gelsin. Kadroyu kursun şampiyonluğa oynayalım. Balıkesire kurduğu hazırladığı takım hocasız Playoff yapcaktı nerdeyse. Zeki ve çalışkan en önemlisi dürüst adam.

Avatar
poyraz 2017-05-31 09:14:34

inşAllah vizyonsuz saçma sapan SAMSUNSPOR u denek yapan biriyle anlaşmazsınız.2,5 senedir SAMSUNSPOR a yakışmayan t.direktör getirdiniz umarım tekrarlamazsınız..Bize hüseyin kalpar gibi 1.ligi çözmüş t.direktör lazım

Avatar
KAAN TÜRK 2017-05-31 11:22:05

Bu camianın kümede kalmaya sevinmekten süper lige çıka coşkusuna terfi etmesi gerek. Tabiri caizse papaz oyunculardan uzak düzgün bir kadro kuralım lütfen.

Avatar
Ahmet yanar 2017-05-31 12:31:12

Reha erginer