banner388

TFF skandal kararlarına bir yenisini daha ekledi

Eskişehirli hakem Suat Arslanboğa Denizlispor – Rizespor maçına atadı.

TFF skandal kararlarına bir yenisini daha ekledi

Eskişehirli hakem Suat Arslanboğa Denizlispor – Rizespor maçına atadı.

12 Nisan 2018 Perşembe 12:56
TFF skandal kararlarına bir yenisini daha ekledi

Samsunspor Haber – Turkcell Birinci Ligi’nde son düzlüğe girildiğinde Türkiye Futbol Federasyonu’nun tartışmaya açık hamleleri herkesin kafasını karıştırdı. İlk olarak Eskişehirspor teknik direktörü Yılmaz Vural’ın, ‘Federasyondan beni arayıp Eskişehirspor’a git, bu takım ligde kalmalı’ açıklamasına tepkiler dinmemişken; TFF Merkez Hakem Kurulu yine çok konuşulacak skandal bir adım daha attı. 
 

KİMİN DÜŞECEĞİNE TFF Mİ KARAR VERİYOR ?


Kümede kalma mücadelesi veren takımları ilgilendiren Denizlispor – Çaykur Rizespor arasındaki kritik müsabakaya Federasyon Eskişehir’li hakem olan Suat Arslanboğa’yı atadı. Bu durum başta Denizlispor yönetimi ve camiası tarafından büyük bir tepkiyle karşılandı. Şimdi herkes ligde kimin kümede kalıp kalmayacağına federasyon mu karar veriyor? Sorusunu akıllara getirdi. 


Haber: Özgür KALANBAK
 

Son Güncelleme: 12.04.2018 14:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
smsn 2018-04-12 13:55:05

büyük oyunlar oynanıyor.. demirören bu sefer fişimizi çekecek.. birde bizim kazma besim eklenince tüpçünün avuçlarını okşadigini görüyorum..tüpçüye yaradı.. antepi yensek ligde kalırdık..

Avatar
kral 2018-04-12 15:06:26

ne var bunda gayet güzel bi haber.denizliyi düşürme planıdır bu.rize denizliyi rahat yenecek.