banner388
banner390
banner410
banner408

TFF Başkanı Özdemir müjdeyi verdi... Maçlar seyircili oynanacak 

Son dakika gelişmesine göre; TFF Başkanı Nihat Özdemir, "Hedefimiz yeni sezonda maçları en azından düşük kapasiteli de olsa seyircili oynatmaktır." dedi.

banner269

TFF Başkanı Özdemir müjdeyi verdi... Maçlar seyircili oynanacak 

Son dakika gelişmesine göre; TFF Başkanı Nihat Özdemir, "Hedefimiz yeni sezonda maçları en azından düşük kapasiteli de olsa seyircili oynatmaktır." dedi.

20 Temmuz 2020 Pazartesi 16:26
TFF Başkanı Özdemir müjdeyi verdi... Maçlar seyircili oynanacak 

Samsunspor Haber - Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, yeni sezonda maçların seyircili oynatılıp oynatılmamasıyla ilgili olarak önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Özdemir, TRTspor'a verdiği röportajda konuyla ilgili olarak şunları söyledi; ''%40, %35 kapasiteyle seyircili oynatmak en büyük hedefimiz''
Yeni sezonun seyircili oynanacağını ifade eden Özdemir, "Ana hedefimiz 2020/21 sezonunu seyircili oynatabilmektir. Stadyumların tam kapasitesinin kullanılmasını zor görüyorum. %40, %35 kapasiteyle seyircili oynatmak en büyük hedefimiz. Devletimizin izni de gerekli." dedi.

YABANCI KURALI

Yabancı sınırlamasıyla ilgili konuşan Özdemir, ''Kulüplerimizin birçoğu neden itiraz ediyor anlamadım. 2019/20'de oynanan bütün maçlarda ilk 11'lerde yabancı sayılarının ortalaması 7.52. Bizim rakam 8. Neden bu 7.52 varken, 8 demişken bu itirazları yapıyorlar. TFF, kararı aldı ve uygulayacak. Birçok kulübümüz Tahkim'e gitti. Tahkim Kurulu müracaatları reddederse 2020/21 sezonu 8 yabancıyla oynanacak. Değişik bir karar çıkarsa, tabii ki oturup gözden geçireceğiz. Fakat, Tahkim Kurulu yönetimi onarsa, müracaatları reddederse 2020/21 sezonu 8 yabancıyla oynanacak." ifadelerini kullandı.

8 YABANCI DİYE BAKMASINLAR 

Medyaya ve kulüp yöneticilerine seslenen Özdemir, "Hem medyaya, hem de kulüp yöneticilerine sesleniyorum. 8 yabancı diye bakmasınlar. Birçok alt noktası var. Türk futboluna önem verdiğimiz kadar, altyapıdan gelene de önem veriyoruz. Mali şartlarda FFP'ye göre kulüpler maddi durumlarını ayarlamalılar. Kolay yoldan '11 yabancı oynatayım' diyorlar. TFF, buna 'Hayır' dedi ve dur demesini bildi" dedi.

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
vatantaş 2020-07-20 20:18:19

oynatın bence stadı doldurun çünkü para kalmadı insan saglıgı falan hikaye gördük sosyal mesafleri yanmış millet bunlar düşmüş futbolun peşine futbol olsa ne olur olmsa ne olur insanlar aç ekmek derdinde yazık bu üğlkede hastalık yayılsın diye yapmadıkları şey kalmadı

Avatar
paso 2020-07-26 15:51:20

şu paso zırvalığını kaldırın da yanımızda gelen misafirimizle arkadaşımızla rahatça maça girelim. milleti soymayın. paso çıktığından beri maça gitmedim gitmeyeceğim de. ben kimsenin kuklası değilim. oyuncağı hiç değilim. sürü de değilim.